Growth Marketing Manager till Barona-gruppen i Sverige

Growth Marketing Manager till Barona-gruppen i Sverige

Är du en kreativ och datadriven marknadsföringsspecialist och vill bygga upp en ny lokal funktion i en internationell koncern? Vill du arbeta i nära samarbete med ett försäljningsteam och hantera alla steg inom såväl b2b som b2c marketing? I sådana fall kan vi ha ett mycket spännande jobb för dig!

På Barona är vi banbrytande och framtidsorienterade problemlösare som hjälper företag och organisationer med kompetensförsörjning. Under 2019 gjorde vi tre förvärv i Sverige och nu stärker vi upp våra centrala funktioner för att skapa en stark och enhetlig organisation.

Exempel på ansvarsområden för vår nya Growth Marketing Manager:
  • B2C-marknadsföring och rekryteringsmarknadsföring. Du kommer att skapa, samordna och genomföra olika typer av kampanjer tillsammans med affärsledning och internationella marknadsföringsspecialister.
  • B2B marknadsplanering, samordning och genomförande av en rad olika aktiviteter tillsammans med försäljningsteamet, exempelvis via Hubspot och Salesforce.
  • Utvärdera och testa nya kanaler för att kommunicera med våra befintliga kunder och locka nya.
  • Utforska och välja kanaler för kommunikation med arbetssökande.
  • Projektledning för att göra om vår hemsida i Sverige
Vi ser gärna att du som söker har:
  • Kandidatexamen eller motsvarande erfarenhet från marknadsföring
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och kommunikation
  • Erfarenhet av att skapa online-kampanjer och arbeta nära ett försäljningsteam. Goda vana av att använda data och kundinsikter för att utveckla och analysera kampanjer
  • Förståelse och praktisk erfarenhet från CRM-plattformar, online- och webbplatsanalys
Det är meriterande om du har erfarenhet av kreativ planering och skapande av visuellt innehåll.

Vi lägger stor vikt vid hur du är som person. Vi söker dig som är en god kommunikatör, har ett välutvecklat självledarskap, är analytisk, kreativ och som drömmer om att få bygga Baronas varumärke i Sverige tillsammans med oss.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som Baronas lokala Growth Marketing Manager blir du en del av vår effektiva och resultatorienterade affärsorganisation. Du får vara med på en fantastisk tillväxtresa där du är en nyckelspelare i vår landsorganisation och samtidigt en del av vårt internationella marknadsföringsteam.

Du kommer att rapportera direkt till VD och ha en streckad linje till Baronas globala CMO. I Sverige är vi ett glatt, energiskt team som motiveras av att hitta de bästa lösningarna för våra kunder, utveckla våra medarbetare och hitta de bästa jobben till våra kandidater. Vi är en snabbrörlig, entreprenöriell organisation med en ständigt växande affärsmiljö där du snabbt kan se resultaten av ditt arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Du utgår ifrån Stockholm, men resor inom och utanför landet kommer att förekomma.

Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail men för frågor, vänligen mejla VD Johanna Mix johanna.mix@barona.se

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Marketing; Marknad; Marketing Manager; Marknadschef; Marknadsföring; Marknadskampanj;
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)