Barona IT söker en positiv och engagerad Junior Konsultchef!

Barona IT söker en positiv och engagerad Junior Konsultchef!

Barona IT söker en engagerad Junior Konsultchef som vill vara med och utveckla våra konsulter och affärsområdet IT

Vi är en utpräglad entreprenörsorganisation där glädje, mod, kreativitet och hårt arbete är i fokus. Vi gör en otroligt spännande tillväxtresa och vi söker dig som vill växa med oss. Vår verksamhet inom IT består av två fokusområden - att skapa den bästa kundupplevelsen för användarna som arbetar med tekniska verktyg (Lösningar inom teknisk support) och att hjälpa våra kunder att hitta de bästa IT resurserna för utvecklingsprojekt och utvecklingsarbete (Digital talentlösningar). I år sysselsätter Barona IT över 1000 specialister i norden. Nu söker vi en ny stjärna till vårt fokusområde inom teknisk support. Vi växer och söker en ytterligare kollega. Är det du?

Som en del i Barona kommer du vara med på en tillväxtresa där vi genom organisk tillväxt och förvärv etablerar oss som en självklar partner inom kompetensförsörjning i hela norden, läs gärna mer på Barona.se om våra senaste satsningar och aktiviteter.

Ansvarsområden som junior konsultchef inom IT

  • Fullt ansvar för hela rekryteringsprocesser inom affärsområdet IT (Teknisk support).
  • Ta ansvar över konsulter efter rekryteringsprocesser
  • Skapa förutsättningar för att konsulterna motiveras och utvecklas i sina roller.
  • Ansvar för att matcha rätt kompetens till kunden
  • Löpande administration i samband med nya tillsättningar, uppdrag med mera
Vi erbjuder dig ett utmanande arbete inom i en avslappnad arbetsmiljö. Du arbetar som en del av ett glatt och energiskt team där du har möjlighet att ta dig an nya utmaningar och utvecklas.

Därutöver förväntas det att du som söker delar våra värderingar mod, frihet, samarbete och pålitlighet. Alla som arbetar hos oss har hög potential, men ingen prestige. Vi vill att du har höga ambitioner vad gäller leveranskvalitet samt övergripande medarbetar- och kundtillfredsställelse. Tjänsten är baserad i Stockholm men resor kan förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Kvalifikationer

Du som söker har en eftergymnasial utbildning och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Vi ser det som meriterande om du har förståelse för anställningsvillkor och kollektivavtal inom tjänstemannasektorn samt har tidigare erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen eller av IT branschen men det är inget krav.

Till idealkandidaten kommer vi att erbjuda konkurrenskraftiga anställningsvillkor, men framförallt ett fantastiskt roligt och utmanande arbete i ett skickligt och ambitiöst team. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost men för frågor/information kontakta:
Nicolás Westrup Ansvarig rekryterare nicolas.westrup@barona.se

Välkommen med din ansökan!

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell;
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (19 dagar kvar)