Relationsbyggande företagssäljare

Relationsbyggande företagssäljare

Om Barncancerfonden
Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver. Under samma period har överlevnaden ökat till drygt 80 procent, men barncancer är trots detta fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn 1-14 år i Sverige. Tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer är Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto, vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål.

Till vår nya team Telemarketing Företag söker vi en dedikerad relationssäljare


Nu bygger vi upp en helt ny team internt på Barncancerfonden för att bättre kunna möta våra företagskunders önskemål. Välkommen att söka den nyinrättade tjänsten som säljare i vårt telemarketingteam.

Om rollen
Den här nya teamet kommer att bestå av totalt tre personer, en Teamlead och två säljare. Arbetet gäller endast bearbetning av företag, dvs ingen bearbetning av privata givare. Vår önskan är att teamet kan vara på plats redan i början av 2019.

Dina uppgifter
  • Aktiv bearbetning av befintliga företagsgivare
  • Aktiv bearbetning av potentiella nya partners inom Barncancerfondens egna kampanjer
  • Market research under vissa delar av året
  • Uppföljning av utskick och kampanjer
Din profil
Vi söker dig som älskar försäljning och att du som säljare är duktig på att fånga upp önskemål och behov hos kunden. För att vara framgångsrik i rollen vill vi att du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska, i såväl tal som skrift. Du är du en van systemanvändare som lätt kan sätta dig in i nya system och har goda kunskaper i Officepaketet.

Som person trivs du med att arbeta i en öppen arbetsmiljö med ett härligt team omkring dig. Du är lösningsorienterad och trygg i dig själv, din känsla för försäljning och service är hög och likaså din integritet. Du har ett högt driv och gillar verkligen att arbeta med telefonen som redskap. Som person är det viktigt att du delar Barncancerfondens värdeord som är hopp, mod och ansvar.

Barncancerfonden samarbetar med Kraftsam och information om rekryteringsprocessen lämnas av ansvarig rekryteringskonsult Amir Stein, amir@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 20 jan (4 dagar kvar)