BARISTA SERVICE SÖKER SERVICEKOORDINATOR!

BARISTA SERVICE SÖKER SERVICEKOORDINATOR!

Som servicekoordinator hos oss är du på många sätt företagets ansikte utåt och oftast den första kontakten. Dina huvudsakliga uppgifter är att planera, koordinera och prioritera inkommande servicejobb, installationer och förebyggande servicearbeten med löpande uppföljning.

Du har regelbunden kontakt med våra kunder, tekniker och servicepartners runt om i landet. Arbetet innebär också att du ansvarar för fakturering och ekonomisk rapportering. Med tanke på vår storlek behöver du vara beredd på att rycka in där det behövs och stötta dina kollegor i det dagliga arbetet.

Vem är du?
För att du ska trivas hos oss så är du en social och servicefokuserad person med en hög flexibilitet och stresströskel. Du gillar att sprida positiv energi och är ansvarstagande och initiativrik. Vi är ett litet team och du tycker att det är viktigt att ha en god relation till både kollegor och kunder.
Du har koll på datorer och bra kunskaper i svenska och engelska.
Dessutom har du branschvana och gillar såklart kaffe, precis som vi gör!

Vi erbjuder dig:
Ett väldigt socialt arbete med en god arbetsgemenskap i fräscha lokaler. Du får regelbundna arbetstider med varierande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö.
Du får chansen att arbeta med kvalitetsutrustning som t.ex. espressomaskiner från La Marzocco och Modbar, vi strävar alltid efter att erbjuda marknadsledande produkter. Du får chansen att ständigt utvecklas i din roll och samtidigt lära dig mer om våra produkter. Behöver vi säga att du får gott kaffe på jobbet?
Mer info
Email Mejla Barista Service i Sverige AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barista Service erbjuder kvalitativ service av kaffeutrustning på framförallt caféer, restauranger och kontor runt om i Sverige. Bland våra kunder finns ett stort antal fristående caféer och även kedjor som t.ex. Espresso House och Joe & the Juice.

Vårt systerföretag Espressospecialisten säljer kaffeutrustning och vi på Baristaservice utför installationer, service och reparationer ute hos våra kunder och på vår verkstad i Hammarby Sjöstad.

Sedan starten 2009 drivs vi av en vilja att förmedla en helhetskänsla till våra kunder och bryr oss därför mycket om detaljerna.
Vi är ett relativt litet entreprenörsdrivet serviceföretag som idag finns representerade med tekniker i Stockholm, Göteborg och Malmö.