Redovisningsansvarig till Pandy

Redovisningsansvarig till Pandy

SNABBFAKTA:

Omfattning: Heltid
Ort:
Stockholm
Startdatum:
Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Din framtida arbetsplats:

Pandy är ett helt nytt typ av serviceföretag. Med fix, flytt och städ gör de både hem och kontor effektiva. De beskriver sig själva enligt följande:

Vi är ett dunder-team som håller till på Pandy's HQ mitt i smeten av Stockholm. Vi alla värdesätter att varje jobbdag ska innefatta mycket humor, högt i tak men också grym produktivitet då vi tillsammans får Pandy att växa och blomma i rapid fart.

DIN ROLL:

I rollen som Redovisningsansvarig kommer du främst ansvara för bolagets löpande redovisningsarbete. Utöver detta kommer du arbeta i en bred roll där du kommer få arbeta och komma med inputs kring:
  • Löner
  • Rapportering
  • Analyser
  • Planering för nyemissioner
  • Budget
På Pandy finns det idag en Ekonomiassistent som hanterar kvitto- och fakturahantering.

VEM ÄR DU?

Du har tidigare dokumenterad erfarenhet från en bred ekonomiroll och du söker nu nya utmaningar i en ansvarsfylld roll. Du är en person som är strukturerad, självgående och lösningsorienterad. Pandy som bolag ställer krav på att du kan hantera en ungdomlig arbetsmiljö med stora ambitioner om en stark tillväxt.

Meriterande är att du tidigare varit med om en tillväxtresa på ett mindre bolag.

Övrig information
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos vår kund.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se
Om bara posten bemanning

Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Ryska Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.