Receptionist till Fast Travel Games

Receptionist till Fast Travel Games

SNABBFAKTA:

Omfattning: Flexibelt 75-100%
Ort:
Stockholm
Startdatum:
Omgående
Anställningsform:
Allmän visstidsanställning

VILKA ÄR FAST TRAVEL GAMES?
Vi söker nu en receptionist till vår kund Fast Travel Games som är ett VR-spelföretag på tillväxtresa. De är på uppdrag att skapa VR-upplevelser i världsklass och strävar efter att bli branschledande inom VR.

Fast Travel Games är baserade på deras kontor centralt i Stockholm på Magnus Ladugårdsgatan. Arbetstiderna är belagda måndag-fredag under kontorstider, beroende på hur mycket du önskar jobba finns en flexibilitet på omfattning på 75% eller 100%.

Din roll:
I rollen som receptionist hos Fast Travel Games blir du en viktig person för att säkerställa en hög servicenivå till samtliga på kontoret samt till besökare. Du kommer att arbeta självständigt och se till att den dagliga driften av kontoret fungerar. Du kommer bland annat att ansvara för att välkomna besökare, svara i telefon, hålla snyggt och prydligt på kontoret samt enklare IT-hantering. Vi söker dig som brinner för att göra det lilla extra för att skapa trivsel på kontoret.

Du kommer att arbeta med varierade arbetsuppgifter så som:
 • Välkomna besökare till kontoret
 • Svara i telefon
 • Post- och budhantering
 • Hantera hotell- och resebokningar
 • Genomföra beställningar av kontorsmaterial
 • Kontaktperson för hyresvärd/leverantörer
 • Enklare IT-hantering så som att köpa in datorer till nyanställda, sköta licenser och mjukvaruprenumerationer etc.
 • Medverka på events och spelmässor
VEM ÄR DU?
För att lyckas i rollen tror vi att du som person är social, initiativtagande och lösningsorienterad. En självklarhet är att du är serviceminded och prestigelös. Vidare är du en öppen person som bidrar med god energi och trivs med att agera ansiktet utåt! Arbetet passar dig som ser långsiktighet i rollen.

För att lyckas i rollen ser vi att du:
 • Tidigare har arbetat inom serviceyrket
 • Har goda erfarenheter inom Officepaketet
 • Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
 • Meriterande om du tidigare arbetat som receptionist
VAD ERBJUDER VI?
Som anställd på Bara Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvård.

Övrig information
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Bara Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se
OM BARA POSTEN BEMANNING
Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 nov 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Ryska Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.