Kundtjänstmedarbetare till Swatch Group

Kundtjänstmedarbetare till Swatch Group

SNABBFAKTA:

Omfattning: Heltid

Arbetstider: kl.08:30-17:00

Ort: Stockholm

Startdatum: Omgående

Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning, med chans till förlängning

Din framtida arbetsplats:
Nu söker vi en serviceinriktad och klockintresserad kundtjänstmedarbetare till Swatch Group. Swatch Group är en internationell koncern som är verksam inom design, tillverkning och försäljning av färdiga klockor, smycken, komponenter och tidtagning. Företaget levererar nästan alla komponenter som krävs av sina 18 klockmärken. I Norden är de återförsäljare av följande märken: Omega, Rado, Longines, Tissot, Certina, Swatch och FlikFlak.

Din roll:
I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet och rösten utåt för företaget. Tjänsten passar dig som tidigare har arbetat inom kundservice eller med liknande arbetsuppgifter och brinner för att leverera service i världsklass. Deras kontor är beläget i centrala Stockholm.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som följande:
 • Ta emot samtal från återförsäljare
 • Svara på mail gällande beställningar, ändringar, leveranser etc.
 • Registrera och hantera ordrar i SAP
 • Supportera de andra kundtjänstavdelningarna i Norden vid behov
VEM ÄR DU?
Som person är du social, positiv och brinner för en bra kundupplevelse. Vidare är du lösningsorienterad och snabblärd. Du är en lagspelare som även trivs med att arbeta självständigt, har en god social förmåga och gillar att hjälpa andra. Meriterande om du dessutom är klockintresserad.
 • Har tidigare arbetat inom kundtjänst
 • Är flytande i svenska och har mycket goda engelskkunskaper, i både tal och skrift
 • Är väldigt noggrann och detaljerad i ditt arbete
 • Har erfarenhet av SAP eller liknande system
VAD ERBJUDER VI?
Som anställd på Bara Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter.

Övrig information
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Ryska Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se
OM BARA POSTEN BEMANNING
Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 nov 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Ryska Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.