Junior Redovisningskonsult till företag i centrala Stockholm

Junior Redovisningskonsult till företag i centrala Stockholm

SNABBFAKTA:

Omfattning: Heltid
Ort:
Stockholm
Startdatum:
Omgående med hänsyn till uppsägningstid

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:

Vår kund är en digitaliserad redovisningsbyrå som värdesätter den personliga relationen. De arbetar fullt ut med digitaliserade och automatiserade system vilket möjliggör att de hela tiden kan ge deras kunder en korrekt uppdaterad redovisning i realtid. Detta gör att de kan använda redovisningen strategiskt för framtida beslutsfattande. Vår kund är dessutom en av få redovisningsbyråer som sedan en tid tillbaka arbetar med redovisning av kryptovalutor och ser en växande tjänst i detta.

Deras vision är att med fokus på kvalitet, effektivitet och rätt kompetens inom ekonomi, ge deras kunder de bästa förutsättningarna att fatta strategiska och affärsmässiga beslut. För att kunderna ska uppleva den bästa service så fokuserar de på att ge deras medarbetare de bästa förutsättningarna till att utföra ett kvalificerat arbete.

DIN ROLL:

Vår kund är idag ett engagerat team på ca 10 personer med varierande erfarenhet från både redovisning och revision. Som Junior Redovisningskonsult kommer din roll initialt vara att tillsammans med dina seniora kollegor ta hand om det löpande arbetet hos ett tiotal av våra kunder. Det rör sig om företag i storleken 1-100 anställda.

I takt med att du utvecklas kommer även dina arbetsuppgifter att bli mer och mer avancerade och vi har en tydlig utvecklingstrappa där du med tiden kommer att kunna jobba med större och fler ansvarsområden.

Dina arbetsuppgifter i urval:
  • Löpande bokföring
  • Fakturering, (kund och leverantör)
  • Behjälplig vid månadsbokslut
  • Kontoavstämningar
  • Momsdeklarationer
  • Arbetsgivaravgifter
  • Löner
Vår kund har en tydlig utvecklingstrappa där deras målsättning är att du som Junior Redovisningskonsult ska ha möjlighet att bli Senior Redovisningskonsult med tiden. Här finns inga begränsningar i vad du kan lära dig och utmanas inom då kunderna lever i en dynamisk värld med mycket förändringar. Ni kommer att gå in i olika projekt över tiden och aktivt arbeta med regelverk, systemfrågor mm. Här blir du en viktig del på vår resa mot tillväxt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning inom ekonomi. Du kan vara nyutexaminerad eller ha jobbat något år med redovisning. Du talar och skriver flytande svenska och mycket god engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid att hitta dig som verkligen brinner för redovisning, samarbete i team och har ett härligt driv.

VAD ERBJUDER DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS?

Vår kund kan erbjuda dig en arbetsplats där din utveckling går hand i hand med företagets framgång och de är måna om att våra anställda ska ha en god balans mellan arbete och fritid. De sätter hälsa och träning i stort fokus och tränar 3 gånger i veckan på arbetstid samtidigt som de utmanar deras anställda med spännande uppdrag.

Bland deras kunder finns många väldigt namnkunniga och spännande bolag i varierande storlek och de är ett av få bolag som idag har kunskap om och kan redovisa kryptovalutor. Vad du än vill lära dig inom redovisning så kommer du att göra det hos här!

Övrig information
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos vår kund.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se
OM BARA POSTEN BEMANNING

Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 nov 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Ryska Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.