IT-assistent till multinationellt konsultföretag

IT-assistent till multinationellt konsultföretag

SNABBFAKTA:

Omfattning: Deltid

Arbetstider: Kontorstider (30h/veckan)

Ort: Stockholm

Startdatum: Omgående

Anställningsform: Konsultuppdrag

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:
Nu söker vi en teknikintresserad IT-assistent till vår kund som är ett multinationellt konsultföretag inom strategi och management. Du kommer främst att arbeta på företagets huvudkontor som är beläget i moderna lokaler centralt i Stockholm, men även ge extrahjälp till kontoret i Bromma.

DIN ROLL:
I rollen som IT-assistent kommer du att ansvara över den dagliga driften av kontorets lokaler. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att säkerställa och se till att tekniken fungerar i ca 50 mötesrum, packa och skicka IT-utrustning, ta emot paket och fylla på lagret med IT-tillbehör, ge IT-support på plats men även via telefon, mejl och videokonferens och eventuellt hålla i korta utbildningar samt demo-sessioner. Du kommer att arbeta både självständigt och i team med kontorets IT-avdelning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader, med chans till förlängning, och du kommer att arbeta allt från tidiga mornar till sena kvällar, ca 6h/vardag.

Rollen passar dig som har intresse och viss erfarenhet av IT och teknik. Du brinner för att leverera service i toppklass och trivs med ett varierande och praktiskt arbete.

VEM ÄR DU?
Som person är du serviceinriktad, flexibel och initiativtagande. Du är prestigelös och brinner för att hjälpa andra samt kan hantera många bollar i luften. Du teknisklagd och gillar att lösa problem samt har ett sinne för ordning och reda. Vidare är du kommunikativ och har ett driv att förbättra nuvarande processer och rutiner.

Vi ser även att du:
  • Har ett intresse och viss erfarenhet av IT och teknik
  • Har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter
  • Kan prata och skriva svenska och engelska flytande
  • Har goda kunskaper i Officepaketet
  • Professionell och kan hantera konfidentiell information
VAD ERBJUDER VI?
Som anställd på Bara Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvård.

Övrig information
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Bara Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se
OM BARA POSTEN BEMANNING
Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Ryska Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.