Asset Manager till BanFast

Asset Manager till BanFast

Sugen på ett karriärskliv? Är du en affärsdriven förvaltare som vill arbeta i en personlig och framåtlutad organisation med korta beslutsvägar? Har du tidigare haft eget kundansvar och arbetat självständigt för att ge din kund bästa service? Då kan rollen som Asset Manager hos BanFast vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten

BanFast Förvaltningsbolag består av 16 personer, med området runt Norra Bantorget och Norrmalm som målgrupp. BanFast står inför en expandering av externa förvaltningstjänster och för att möta kundernas behov söker vi nu en Asset Manager.

I rollen som Asset Manager kommer du att ha yttersta kund- och uppdragsansvar för ett antal fastigheter vid Norra Bantorget som till största del består av kontorslokaler. Fokus i rollen blir att arbeta med uthyrning, avtalsförhandling, fastighetsutveckling, hyresgästanpassningar samt ha ett övergripande ansvar för fastighetsdriften. Du kommer att arbeta strategiskt med att identifiera nya möjligheter och skapa förutsättningar för att driva och genomföra affärer för befintliga och nya hyresgäster som därmed kan bidra till ett ökat fastighetsvärde.

Ex på arbetsuppgifter:
  • Affärsplan- och strategier för fastigheterna
  • Projekt- och hyresgästanpassningar
  • Marknadsföring av lokaler
  • Omförhandlingar och ny-uthyrning
  • Prognos- och budgetarbete
  • Planera och genomföra kundmöten, rapportering av resultat, prognoser, budget investeringar, statistik etc.
  • Fastighetstaxering, fastighetsmoms.
  • Fastighetsutveckling på kort och lång sikt
  • Fastighetsinvesteringar
  • Löpande fastighetsförvaltning och hyresgästrelationer
Hos BanFAst möts du av delaktighet, jämställdhet och goda förutsättningar för att utvecklas och lyckas i din roll. Du sitter ett stenkast från VD och har ett nära samarbete med bolagets övriga förvaltare, projektledare och controller. Du rapporterar till VD och du sitter i ljusa lokaler högst upp i Norra Latin i vid Norra Bantorget.

Är det här du?

I denna roll finns stora möjligheter för att utvecklas och ta ansvar. Just därför tror vi att du tycker om att göra det. Utöver det tror vi att du har en fastighetsekonomisk/teknisk bakgrund. Du har flera års erfarenhet av liknande kommersiell förvaltningsroll där hyresförhandlingar och upphandlingar har varvats med strategiskt arbete såsom marknadsföring, fastighetsutveckling och nätverksbyggande. Du har antingen via ditt arbete eller utbildning förskaffat dig mycket goda kunskaper inom hyresjuridik, fastighetsekonomi och byggtekniska frågor. Ett stort plus är om du har goda erfarenheter av kontorsmarknaden i Stockholms City.

Du talar och skriver svenska obehindrat.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som går i gång på att göra affärer med långsiktiga resultat. Du har även en analytisk förmåga och ser lösningar oftare än hinder.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar BanFast med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sarah Sturesson
Telefon 08-120 50 425
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BanFast är förvaltningsbolaget som ägs av Folketshus AB. Vi bedriver drift- och fastighetsförvaltning av koncernens egna fastigheter samt externa drift- och förvaltningsuppdrag med Norra Bantorget och Norrmalm som målgrupp. Medarbetarna jobbar i team kring enskilda fastigheter, med fokus på närhet och lokalkännedom. Vi är personliga, pålitliga, och aldrig mer än några minuter bort.