Projektledare till Balder i Stockholm

Projektledare till Balder i Stockholm

Balder fortsätter att växa och utvecklas. Den viktigaste förklaringen till Balders positiva utveckling är alla fastighetsförvärv, investeringar och inte minst hela Balders organisation som förvaltar investeringar på bästa sätt. Tillsammans med våra aktieägare, finansiärer, kunder, leverantörer och samhället i stort ser vi fram emot goda affärsmöjligheter många år framöver. Vi söker nu flera Projektledare med olika grad av senioratet, som vill vara med och modernisera vårt bostadsbestånd.

Din roll
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom Fastighetsbranschen och som Projektledare på Balder får du möjlighet att arbeta med många spännande projekt - stora som små. Du ingår i en nationell grupp och kommer företrädesvis arbeta mot ROT-projekt i bostadsbeståndet i Stockholm. Du är därtill delaktig i våra projekt avseende att uppgradera vårt bostadsbestånd till moderna lägenheter och moderna gemensamma utrymmen.

Som Projektledare kommer du ingå i företagets projektledningsgrupp inom förvaltningen och ha ett nära samarbete med både förvaltningen samt våra kunder. Dina ansvarsområden består bland annat av:

  • Driva bygg- och underhållsprojekt från ax till limpa
  • Leda projekt i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid
  • Utföra eller medverka vid kostnadsbedömningar/kalkyler
  • Vara med entreprenörer och konsulter i upprättande och skrivande av entreprenadavtal
  • Ansvara för upphandling av projekt och val av lösning tillsammans med entreprenör
  • Upprätta slutkostnadsprognoser med budgetansvar

Parallellt som du driver byggprojekt, så är du delaktig i Balders interna utmaning och utvecklingsarbete att göra oss bäst i branschen på genomförande av affärsmässiga byggprojekt. Du välkomnas till vårt kontor i Stockholm.

Din Framtid
På Balder bryr vi oss om din utveckling i företaget och vi tar därför från början fram en utvecklingstrappa tillsammans med dig, som gynnar både individen, gruppen och företagets intressen. Din utvecklingstrappa i bolaget är hävstången i Balders- och projektledargruppens framgångsresa. Att växa som individ och samtidigt hjälpa din närmsta medarbetare växa är en mycket viktig ingrediens och ansvarsfråga för både mer framgångsrika projekt som en välmående laganda.

Din profil
Vi ser att du som söker har relevant gymnasial utbildning, förslagsvis inom bygg eller teknik. Vidare har du några års erfarenhet från fastighetsbranschen och har erfarenhet från bygg, teknik eller snickeri. Det är meriterande om du har en bakgrund från entreprenör- eller konsult- eller fastighetssektorn samt en grundläggande förståelse för processen och byggnadsteknik inom ROT-projekt. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst.

För att trivas i rollen ser vi att du som person har en stark drivkraft, ett stort intresse för affärer samt att du är målfokuserad och självgående i ditt arbete. Med våra värdeord Hjärta, Nytänkande, Enkelhet och Närhet, arbetar du professionellt mot uppsatta mål. Vidare prioriterar du, skapar ordning och struktur utan att förlora affärsmässigheten och helhetsperspektiv.

Vår ambition på Fastighets AB Balder är att vara ett fullserviceföretag som sätter kundens önskemål i centrum. Därför är det viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd och en duktig kommunikatör och relationsbyggare. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Du kommer in i en framtidsorienterad organisation och ett företag som arbetar brett med fastigheter inom Bostäder, Kommersiellt och Hotell. Balder befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede där du från början har stor möjlighet att direkt bidra och vara delaktig i framgången. Du kommer att tillhöra en organisation med stort fokus på laganda och kompetensåterföring.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 16 oktober 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten på tel. 0707-603 696 eller Fredrik Jansson på tel. 0736-784 921.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelie Sandsten
Telefon 0707 603 696
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.balder.se/
Sista ansökningsdag 17 okt (2 dagar kvar)