Erfaren revisorsassistent till Baker Tilly Stockholm

Erfaren revisorsassistent till Baker Tilly Stockholm

Baker Tilly Stockholm är en
revisions-, redovisnings- och rådgivningsbyrå som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Idag är vi ett 30-tal anställda. Vi expanderar löpande med nya medarbetare och kunder. Vår målsättning är att växa med 15% per år de närmaste fem åren. Vi är ett familjärt gäng som gillar att ha kul tillsammans och på jobbet!


Vi söker Dig; erfaren
revisor med 2-5 års erfarenhet från yrket. Du är trygg, lättsam, positiv och ser möjligheter. Du har eller är på sikt intresserad av att få eget kundansvar.

Baker Tilly Stockholm kan
erbjuda dig en utvecklande roll där du får arbeta med många olika kunder, i olika branscher. Vi arbetar efter våra värdeord; Drivna, Tillgängliga och Intresserade vilket innebär att vi lägger stort fokus på rådgivning med personligt engagemang och proaktivitet gentemot våra kunder.

Som person är du ansvarstagande och van att arbeta självständigt. Du har ett driv och en vilja att utvecklas i din roll. Du är tydlig i din kommunikation och känner dig bekväm med att hantera både interna och externa kontakter. Självklart är din samarbetsförmåga mycket god och du är van att jobba mot deadlines. Du har en förmåga att behålla lugnet även i stressiga situationer. Du har ett affärsmässigt tänkande med intresset och viljan att leverera lösningar och hjälpa våra kunder att bli lönsamma. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet.

Våra medarbetare är vår största tillgång och det är av största vikt för oss att vi skapar en trygg, säker arbetsmiljö med hög trivsel där man vill jobba länge. Vi har en tydlig personalpolicy och vår målsättning är;

"Baker Tilly Stockholm skall
vara en attraktiv arbetsgivare med en god personalpolitik och erbjuda bra utvecklingsmöjligheter samt skapa möjligheter för personalen att påverka sin egen arbetssituation och bolagets verksamhet."

Det är av största vikt för oss att våra medarbetare mår bra på arbetsplatsen. Alla våra medarbetare har en personlig utvecklingsplan och flera utvecklingssamtal per år. Vi tillsätter kontinuerligt olika projektgrupper som arbetar med hur vi ska driva byrån framåt – vilket ger medarbetare möjlighet att aktivt påverka både sin egen och byråns framtid.

Våra medarbetare har en god sjukvårdsförsäkring, bra friskvårdsbidrag och en fysisk och ergonomisk bra arbetsmiljö.

Vi värdesätter balans i livet mellan arbete och fritid med rimliga arbetstider
och framförallt så har vi roligt på jobbet!

Baker Tilly Stockholm ingår i
nätverket Baker Tilly Sverige som har 600 medarbetare vid ca 70 kontor från
Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vad som särskiljer oss är hur Baker Tilly
Stockholm ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar
– servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen inom Baker Tilly International. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!


Tjänsten avser heltid.

Urval sker löpande med
tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta Lisa Wallermo
på Baker Tilly Stockholm

Telefon: 0735-418 730

Mail: lisa.wallermo@bakertillystockholm.se
Mer info
Kontaktperson Lisa Wallermo
Telefon 08-7876200
Email Mejla Lisa Wallermo
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bakertillystockholm.se/
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (21 dagar kvar)