Erfaren revisor till Baker Tilly Stockholm

Erfaren revisor till Baker Tilly Stockholm

Baker Tilly Stockholm är en
revisions-, redovisnings- och rådgivningsbyrå som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Idag är vi ett 30-tal anställda. Vi expanderar löpande med nya medarbetare och kunder. Vår målsättning är att växa med 15% per år de närmaste fem åren. Vi är ett familjärt gäng som gillar att ha kul tillsammans och på jobbet!


Vi söker Dig; erfaren
revisor med 2-5 års erfarenhet från yrket. Du är trygg, lättsam, positiv och ser möjligheter. Du har företrädesvis erfarenhet av ägarledda bolag. Du har eller är på sikt intresserad av att få eget kundansvar.

Baker Tilly Stockholm kan
erbjuda dig en utvecklande roll där du får arbeta med många olika kunder, i olika branscher. Vi arbetar efter våra värdeord; Drivna, Tillgängliga och
Intresserade vilket innebär att vi lägger stort fokus på rådgivning med personligt engagemang och proaktivitet gentemot våra kunder.

Som person är du ansvarstagande
och van att arbeta självständigt. Du har ett driv och en vilja att utvecklas i din roll. Du är tydlig i din kommunikation och känner dig bekväm med att hantera både interna och externa kontakter. Självklart är din samarbetsförmåga mycket god och du är van att jobba mot deadlines. Du har en förmåga att behålla lugnet även i stressiga situationer. Du har ett affärsmässigt tänkande med intresset och viljan att leverera lösningar och hjälpa våra kunder att bli lönsamma. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet.

Vi erbjuder
konkurrenskraftiga löne- och pensionsvillkor samt en personlig utbildningsplanering kombinerat med en individuell karriärsutvecklingsplan.

Vi värdesätter personlig
utveckling, balans i arbetslivet och framförallt så har vi roligt på jobbet!

Tjänsten avser heltid.

Urval sker löpande med
tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta Lisa Wallermo
på Baker Tilly Stockholm

Telefon: 0735-418 730

Mail: lisa.wallermo@bakertillystockholm.se
Mer info
Kontaktperson Lisa Wallermo
Telefon 08-7876200
Email Mejla Lisa Wallermo
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bakertillystockholm.se
Sista ansökningsdag 12 sept 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Baker Tilly Stockholm ingår i
nätverket Baker Tilly Sverige som har 600 medarbetare vid ca 70 kontor från
Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vad som särskiljer oss är hur Baker Tilly
Stockholm ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar
– servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen inom Baker Tilly International. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!