Erfaren Redovisningskonsult till Baker Tilly Stockholm

Erfaren Redovisningskonsult till Baker Tilly Stockholm

Baker Tilly Stockholm är en revisions-, redovisnings- och rådgivningsbyrå som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Idag är vi ett 30-tal anställda. Vi expanderar löpande med nya medarbetare och kunder. Vår målsättning är att växa med 15% per år de närmaste fem åren. Vi är ett familjärt gäng som gillar att ha kul tillsammans och på jobbet!

Rollen är placerad på Luntmakargatan i Stockholm innerstad.

Om rollen:
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult på en redovisningsbyrå med flera olika kundföretag samtidigt. Du har relevant eftergymnasial utbildning. Du är trygg i din kompetens kring redovisning, från ax till limpa, och uppskattar att ta ett helhetsansvar för kunduppdraget. Framförallt så tycker Du det är roligt att jobba som redovisningskonsult.

Du har god datorvana, förmåga samt intresse av att nyttja ny teknik. För att lyckas i rollen behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift samt ha god förståelse för engelska.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;
  • Löpande bokföring, fakturering och avstämningar
  • Moms- och uppbördsdeklarationer
  • Skattedeklarationer
  • Bokslut och årsredovisningar
  • Kontakter såväl internt som extern
Som person är du ansvarstagande och van vid att arbeta självständigt. Du har ett driv och en vilja att utvecklas i din roll. Du är tydlig i din kommunikation och känner dig bekväm med att hantera både interna och externa kontakter. Självklart är din samarbetsförmåga mycket god och du är van att jobba mot deadlines. Du har en förmåga att behålla lugnet även i stressiga situationer. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet.

Vi värdesätter personlig utveckling, balans i arbetslivet och framförallt så har vi roligt på jobbet!

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Wallermo: lisa.wallermo@bakertillystockholm.se. www.bakertillystockholm.se

Urval och intervjuer sker löpande så sänd oss gärna din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Lisa Wallermo
Telefon 0735418730
Email Mejla Lisa Wallermo
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bakertillystockholm.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Baker Tilly Stockholm ingår i nätverket Baker Tilly Sverige som har 600 medarbetare vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vad som särskiljer oss är hur Baker Tilly Stockholm ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen inom Baker Tilly International. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!