Junior assistent (vikariat)

Junior assistent (vikariat)

Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå - och en av världens ledande inom affärsjuridik. I denna rekrytering söker vi nu en proaktiv assistent som ska stötta byråns team med generell support samt sköta planering och koordinering av kalender och mötesbokningar, viss resekoordinering samt ge kvalificerad support till såväl de biträdande juristerna som övriga assistenter.

Arbetsuppgifter

I rollen som assistent stöttar du avdelningen generellt med administrativ support samt sedvanliga assistent uppgifter. Det är en bred och varierad roll i omfattning och arbetstempo och innefattar bland annat följande uppgifter:
  • Registrering av nya klienter och ärenden
  • Fakturaadministration
  • Koordinering och planering för mötes- och resebokningar samt luncher/middagar
  • Utläggs- och kvittoredovisningar
  • Korrekturläsning och formatering samt inbindning av dokument
  • Renskrivning av mötesnotat och uppföljning av olika action points
  • Övriga för en assistent vanligen förekommande ad hoc uppgifter och generell assistentsupport
Din erfarenhet och kompetens

Till denna tjänst söker vi dig som tidigare har erfarenhet av service och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av en administrativ roll. Du arbetar obehindrat på engelska och svenska och är en van Office-användare. Du är van att arbeta i digital miljö och är intresserad av den digitala utvecklingen.

Din personlighet

Vi söker dig som är proaktiv och gillar att arbeta i ett högt tempo, som känner engagemang för ditt arbete och som trivs som en del av ett välfungerande team. Vi ser att du har god prioriteringsförmåga då du kommer att hantera parallella projekt. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan och övrig info

Denna vakans är ett vikariat som sträcker sig till och med årsskiftet 22/23, med chans till förlängning.

Känner du igen dig i beskrivningen ser vi fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Filip Edström
Telefon 070 445 98 96
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och har idag fler än 12 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. Vi är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik, med särskild kompetens inom Mergers & Acquisitions, Banking & Finance, Capital Markets och Dispute Resolution.

I Sverige har vi funnits sedan 1991. Här är vi ett team på drygt 120 medarbetare, med den internationella byråns alla fördelar. Praktiskt taget varje dag tar vi hävstång från vårt enorma globala nätverk och gör tillsammans flest cross border-affärer i världen - för fjortonde året i rad.