Ansvarig för mindre kundlager/ Säljare

Ansvarig för mindre kundlager/ Säljare

Vi är en badrumsbutik som framförallt arbetar med att förevisa och sälja badrumsinrening och kakel.


Vi söker en person som i första hand ska ansvara och sköta om vårt kundlager och på övrig tid arbeta med försäljning i vår butik. Erfarenhet från lager är inget krav då det är mer betydelsefullt hur du är som person. Eftersom det här är ett mindre butikslager så har vi inte utrymme för truck utan vi använder oss av pallyft och handkraft istället. Vi söker dig som är mycket ordningssam, glad och positiv. Ha god fysisk kondition och klara tunga lyft. Du ska gilla att ha många bollar i luften och klara stress bra. Eftersom du även kommer ha kontakt med våra kunder så är det viktigt att du är social och trivs med att möta olika sorters människor. Har du även ett intresse för inredning och inte rädd för tekniska problem så är det en fördel. Du måste kunna tala flytande svenska och kunna engelska.Körkort är bra men inget krav.


I arbetsuppgifterna på lagret ingår att ta emot och lämna ut varor,märka upp dem samt kontakta kunder för avhämtning. Boka transporter och ansvara för returer ingår också i arbetet. Mycket tunga lyft förekommer. Du ska städa och hålla ordning på lagret samt hjälpa till med monteringar i utställningen så du behöver vara händig. .


Vi kommer ge dig utbildning i vårt sortiment så att du på övrig tid kan arbeta med försäljning. Som säljare får du lämna produktinformationer och priser, skriva offerter, order, ta betalt , ta emot reklamationer mm. Du följer kunden från första besöket till leverans av varorna.


Eftersom det är mycket att lära så ser vi gärna en person som kan tänka sig att arbeta några år.

Våra öppettider är Vardagar 10-18 Lördagar 10-15
Mer info
Kontaktperson Fredrika Rodny
Telefon 08-54514555
Email Mejla Fredrika Rodny
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en badrumsinredningsbutik på 650 kvm i centrala Stockholm nära Stureplan. Vi säljer både inredning och kakel.

Vi är ett familjeföretag med snart 50 års erfarenhet från branschen. Vår affärsidé är att sälja inredning med god design och funktion. Vi tycker om att få utveckla och hitta nya lösningar för att hjälpa våra kunder till sitt drömbadrum.