Utvecklingsorienterad lönechef till SLSO

Utvecklingsorienterad lönechef till SLSO

Är du lönechef med gedigna kunskaper om löneprocessen? Är du en engagerad ledare med intresse för och erfarenhet av förändringsarbete? Då kan vi erbjuda en chefsroll med stora möjligheter att påverka i en stor och spännande organisation där besluten ligger nära verksamheten.

Om tjänsten
Vår lönechef går i pension, därför söker vi nu en ny chef till löneenheten inom SLSO. Löneenheten är en organisationsgemensam stödenhet med 15 medarbetare. Det är en stabil grupp med kunniga och professionella medarbetare i olika åldrar som trivs att jobba tillsammans. I gruppen hanterar man löner till alla SLSO:s knappt 12 000 medarbetare. Man tillhandahåller också support för anställda i lönefrågor.
Vi erbjuder ett utmanande och roligt uppdrag med mycket inflytande där målsättningen är en effektiv löneenhet som ger stöd till SLSO:s chefer och medarbetare på ett säkert och professionellt sätt. Som lönechef är du även systemförvaltare för lönesystemet Heroma och har det övergripande ansvaret för löneprocessen. Du har eget budgetansvar och är direkt underställd HR-direktören. Vi sitter i nya fina lokaler på Torsplan i Vasastan.

Om dig
Du har tidigare chefserfarenhet och har en god förståelse för löneprocessen och en löneenhets arbete. Du har akademisk utbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet. Vi ser gärna att du även har förståelse för en politiskt styrd organisation och dess förutsättningar. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet från arbete med personuppgiftshantering, gärna med inriktning mot GDPR, då arbete och system kräver kunskap om just personuppgiftshantering. Har du även erfarenhet av att bedriva förändringsarbete blir vi extra glada.
Du är en trygg och synlig ledare som månar om att få gruppen att utvecklas genom samarbete. Genom ett coachande och engagerat ledarskap inspirerar du samt skapar förutsättningar för motivation, engagemang och delaktighet hos medarbetarna. Du har förmåga att tydligt kommunicera och konkretisera mål och prioriteringar. Ditt ledarskap präglas av respekt och öppenhet. Du förmedlar tydligt dina förväntningar, tar beslut och skapar resultat.

Är du lönechefen vi söker?
I så fall rekommenderar vi att du skickar in din ansökan omgående. Vi håller intervjuer löpande och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi har hittat rätt person för rollen. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Vill du veta är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Rude på tel 073 684 72 07, mejl magnus.rudeatbadenochandclark.se.

Välkommen med din ansökan!

Om SLSO
Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO är en del av Stockholms läns landsting och har verksamhet inom merparten av länets kommuner och stadsdelar. Vi bedriver vård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver SLSO forskning och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (14 dagar kvar)