Hyresförhandlare

Hyresförhandlare

SLSO söker juridikkunnig hyresförhandlare

Är du hyresförhandlare med goda kunskaper i fastighetsekonomi? Kanske sitter du idag på den kommersiella fastighetssidan men känner att du vill bidra till samhällsnyttan? Då kan vi på SLSO:s fastighetsenhet erbjuda dig ett fritt och omväxlande arbete med stort eget ansvar i en organisation där besluten ligger nära verksamheten.

Om tjänsten
SLSO hyr lokaler från såväl privata fastighetsägare som Locum. Det innebär att du kommer att ha många kontakter med fastighetsägare, förvaltare, projektledare och teknikspecialister runt om i länet.
Arbetet är omväxlande och med stort eget ansvar där du kommer att ansvara för en geografisk del alternativt en disciplin inom vården. Du kommer att medverka till utveckling inom arbetsområdet och delta i utvecklingsprojekt. Arbetet innebär ett nära samarbete med våra verksamhetschefer och andra medarbetare inom SLSO. SLSO:s företagsidé är "Företag i företaget" vilket innebär att besluten tas så nära kärnuppdraget som möjligt. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Vi tillämpar individuell lönesättning och du rapporterar till chefen för fastighetsenheten på SLSO.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hyra in olika typer av lokaler till SLSO (vårdcentraler etc) från privata fastighetsvärdar men också från Locum. Du ansvarar också för hyresförhandlingar, framtagning av hyreskontrakt och bevakning av tidigare inhyrda objekt. Du håller också ett öga på uppsägningar, genomförande samt hyresnämndsfrågor och företräder SLSO:s verksamheter i hyres- och fastighetsfrågor. Som hyresförhandlare hos oss deltar du även i de projekt och ombyggnationer du ansvarar för. Vidare driver du ersättningsförhandlingar och miljöfrågor och bevaka myndighetskravgällande t ex brandfrågor och tillgänglighetskrav.

Utbildning och erfarenhet
Vi ser helst att du har universitets- eller högskoleutbildning inom juridik/ekonomi/teknik och några års erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen. Du har dessutom goda kunskaper inom fastighetsekonomi och hyresjuridik. Har du erfarenhet från kommersiell marknad och ett brett nätverk är det ett extra plus.
Som person är du relationsskapande och omdömesgill med förståelse för vad det innebär att jobba i en politiskt styrd organisation. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och trivs i en utåtriktad roll. Du organiserar och prioriterar dina aktiviteter på ett effektivt sätt och sätter upp och håller deadlines. Vi ser att du är ansvarstagande och driver dina processer framåt. Du har god förmåga att tänka strategiskt och har ett brett perspektiv på verksamhetens frågor.

Är du den hyresförhandlare vi söker?
Passar du in på beskrivningen? Känner du att det är dags för något nytt? Då ska du söka tjänsten snarast. I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Rude 0736-84 72 07eller via mejl magnus.rude@badenochandclark.se Fackliga representanter är för SACO Aina Blom 0707-630129 och Vision Ola Tellner 08-123 404 81

Om oss
SLSO är en vårdorganisation inom SLL där fastighetsenheten är ett verksamhetsstöd till våra enheter och ledning. Vårt huvudkontor är lokaliserat i moderna nybyggda lokaler på Solnavägen 1E vid Torsplan. Fastighetsenheten består i dag av 8 personer. Vi använder Landlord som administrativt stöd. Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
SLSO är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO är en del av Stockholms läns landsting och har verksamhet inom merparten av länets kommuner och stadsdelar. Vi bedriver vård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel.
Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver SLSO forskning och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård, barn- och ungdomspsykiatri och folkhälsa.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (5 dagar kvar)