Fora söker kravanalytiker med bakgrund inom försäkring

Badenoch & Clark · Data & IT · 30 sept

Om jobbet

Fora befinner sig i en spännande och utmanande förändringsresa med stora satsningar inom digitalisering och processeffektivisering. Målet är nöjdare kunder och en stärkt kundupplevelse. Framgången ligger i kraften och kunskapen hos våra medarbetare och i vår kultur som verkar för ständiga förbättringar och personlig utveckling.

Vi söker kravanalytiker till Fora

Vi söker nu dig som vill vara en del av vår förändringsresa och arbeta som kravanalytiker hos oss på Fora. Vi är mitt inne i en förändringsresa som innefattar både kultur, arbetssätt och systemstöd och söker därför dig som arbetat i organisationer med liknande satsningar.

Vad kan du förvänta dig

Hos oss har du möjligheten att jobbar i en verksamhet som kännetecknas av engagemang och positiv drivkraft. Vi står inför ett byte av kärnsystem och för rätt person finns spännande utmaningar.

Du översätter verksamhetens krav till funktionella lösningar. Du samarbetar tätt med affären, administrationen och externa leverantörer.

Du ingår också i Foras kravforum med uppdrag att förvalta och utveckla kravprocessen.

Vad vi förväntar oss

Vi söker dig som har arbetat som kravanalytiker ett tag och har erfarenhet från en komplex IT-miljö. Det är också ett krav att du arbetat med olika metoder kring kravinsamling och hur man på bästa sätt dokumenterar. Du får gärna ha arbetat inom bank och försäkring och med fördel ha kunskap kring kollektivavtalade lösningar. Det är en fördel om du är van att arbeta med agila metoder. Hos oss får du även vara beredd på att ta andra roller vid behov så erfarenhet från test, verksamhetsanalys och projektledning är ett plus.

Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört sätt. Du kommunicerar tydligt och säkerställer att budskapet går fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Samtidigt delar du gärna med dig av kunskaper och erfarenheter till andra. Du sätter dig snabbt in i nya uppdrag och trivs med att arbeta i team.

Erfarenheter och kunskap kring arbetssätt och metoder som Scrum, ITIL, RUP och Lean är meriterande.

Stämmer denna beskrivning in på dig?

Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast då vi intervjuar löpande till denna tjänst. I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Känner du för utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Staffan Heidenberg, 0708-59 33 98 alternativt staffan.heidenberg@badenochandclark.se.

Frågor

Fackliga upplysningar lämnas av Isabelle Diegelmann FTF, telefon: 08-787 45 38.

Om Fora

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden. Vi finns för att erbjuda enkla och kostnadseffektiva lösningar som förenklar vardagen för uppdragsgivare, företag och anställda.

Vi administrerar kollektivavtalade försäkringar och andra trygghetslösningar som cirka 4 miljoner anställda omfattas av via sin anställning. Varje år förmedlar vi drygt 15 miljarder kronor i premier och avgifter från 214 000 företag till ett 40-tal försäkringsbolag, stiftelser och fonder. Dessutom sköter vi pensionsval och information för Avtalspension SAF-LO. Vi ägs av till lika delar av Svenskt Näringsliv och LO.

Hos oss arbetar ca 200 anställda i aktivitetsbaserade lokaler i Stockholms innerstad.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 sept

Om företaget