Kundtjänst på norska, BSH Home Appliances

Kundtjänst på norska, BSH Home Appliances

Pratar du norska och söker nytt jobb inom kundtjänst? Brinner du för kundservice och vill jobba i en internationell miljö? Sök nu!

Sugen på nya utmaningar inom kundtjänst där du får möjlighet att använda dina kunskaper i norska? Då kan detta vara något för dig! Till BSH Home Appliances söker vi dig som gillar kundservice, administration och samtidigt kan prata norska. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du att jobba i en varierande och koordinerande roll med ett ansvar över att erbjuda bästa möjliga kundservice. Du stöttar även företagets interna säljorganisation, vilket innebär att du gör ett viktigt jobb för att få hela arbetet att flyta. På BSH Home Appliances kundtjänst kommer du tituleras som 1st line Sales Support inom Supply Chain och sitta på kontoret i Sundbyberg i Stockholm.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen inom kundtjänst på BSH Home Appliances kommer du ha en bred roll inom kundservice, säljsupport och logistik. Ditt fokusområde kommer att bli den norska och den svenska marknaden.

Du kommer att:
 • Svara på inkommande samtal och mail från återförsäljare av BSHs produkter
 • Registrera order och svarar på frågor om Bosch, Siemens, Gaggenau och Neffs vitvaror
 • Stötta BSHs interna säljare med produktinformation, orderhantering och support
 • Följa upp ordrar och arbetar med fakturering och angränsande administration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av ett engagerat team på ca 8 personer. Som en del av teamet kommer du att arbeta med ständigt förbättringsarbete av arbetsprocesser och orderflöden. Jobbet är på heltid, med start så snart som möjligt. Detta uppdrag förväntas starta så snart som möjligt och kommer pågå till i sex månader framöver, med möjlighet till förlängning. För rätt person finns möjlighet till överrekrytering.

VEM ÄR DU?

Till detta jobb söker vi dig som:
 • Har erfarenhet av kundtjänst och/eller administration
 • Goda kunskaper i norska, svenska och engelska
 • Älskar kundservice och är duktig på att samarbeta både med kunder och kollegor
 • Är strukturerad och gillar administration
 • Trivs i att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta mål
Det är också ett stort plus om du:
 • Har erfarenhet av affärssystemet SAP
 • Har jobbat med orderadministration
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Julia Wengse
Telefon 0768 72 57 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 10 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.