Säljare Distrikt Storstockholm

Säljare Distrikt Storstockholm

Vi söker en tekniskt driven säljare inom vattenrening. Du kommer sälja in kompletta vattenreningslösningar såsom vattenfilter, pumpar och tryckkärl till slutkunder med eget vatten från brunn eller sjövatten samt installation och service. Som säljare arbetar du i hela säljkedjan från marknadsföring till kundbesök, offert och order. Våra kunder finns i hela stor Stockholm samt i skärgården.

Din profil
Du har tidigare erfarenhet av försäljning, erfarenhet från VVS branschen är meriterande. Du har även goda kunskaper inom Office-paketet, svenska i tal och skrift samt körkort.
Bor strategiskt i distriktet

Som person är du
Utåtriktad, driven, initiativrik, strukturerad, målinriktad och förtroendeingivande.
Har god förståelse för teknik och kundservice.
Du trivs med att arbeta självständigt och i team.

Vi erbjuder
Anställning i ett stabilt familjeföretag med en konkurrenskraftig lön som du själv kan påverka genom ditt försäljningsresultat. Du får intern utbildning inom vattenrening.

Du får en tjänstebil och självklart arbetsverktyg såsom dator och mobil. Vi ser till att du får fortlöpande kompetensutveckling. Låter det spännande? Sök redan idag!

Urval sker löpande, vi ser gärna att du söker tjänsten så snabbt så möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson Therese Olander 08-60 80 600, info@brava.se
Mer info
Kontaktperson Therese Olander
Telefon 08-60 80 600
Email Mejla Therese Olander
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget
BRAVA Vattenrening är ett familjeföretag som startades för över 25 år sedan. Vi har samlat på oss mycket erfarenhet och vet hur viktigt det är att vara noggrann i sitt val av vattenrening. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök utan köpkrav. På plats gör vi tillsammans med kunden en behovsanalys, testar vattnet samt kontrollerar installationsplats. För att säkerställa att rätt vattenfilter monteras behövs oftast en ackrediterad vattenanalys, har kunden ingen sådan hjälper vi till med det. Vi har egna montörer. Alla vattenfilter, pumpar och tryckkärl vi säljer kan vi installera och serva. Vi säljer inte bara ett vattenfilter, vi ser till helheten från vattenkällan till rent vatten i kranen. Det är en trygghet för våra kunder.