Vi söker snickare i Stockholm för diverse uppdrag på bensinstationer där vi utför mycket renovering, ombyggnad, tillbyggnad på stationsbyggnader men det kommer även bli vanliga bygg, fastighetserviceuppdrag av varierande slag. Vårat geografiska område är ganska stort så du får vara beredd på att resa en del. Övernattningar kan förekomma men normal arbetstid är 07:00 - 16:00 och du utgår hemifrån. vi tillhandahåller servicebuss som vi utrustar efter dina behov och du sköter om den. Vi förser dig även med mobiltelefon där alla dina uppdrag hamnar i ett serviceprogram och all rapportering sker. Då daglig kontakt sker med våra kunder är det viktigt att du förstår svenska väl i tal och skrift. Att du har ett vårdat yttre och social kompetens ser vi som en självklarhet.
        B- Körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Lejon
Email Mejla Fredrik Lejon
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://b-r.se
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BR SOLUTIONS AB servicenätverk täcker hela Sverige. Vi servar allt som rör drivmedelsanläggningen, tillhörande fastigheter och dess installationer samt utför reparationer på alla förekommande fabrikat på marknaden. Vårat huvudkontor ligger i Göteborg med filialer i Halmstad och Stockholm. Vi är idag ca. 100 medarbetare och expanderar hela tiden.

BR SOLUTIONS AB utför årligen över 30 000 serviceuppdrag.
Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg. Alla servicetekniker har gedigen erfarenhet. Vår digitala plattform och helpdeskcenter ger dig pålitlig, kostnadseffektiv och mätbar service. BR SOLUTIONS AB är din kompletta partner gällande fastighetsservice.
Våra fastighetstekniker installerar, reparerar, underhåller och förnyar allt som rör din fastighet inklusive byggnader och dess installationer. Vi har även, i samarbete med våra kunder, byggt upp ett förebyggande åtgärdsprogram där brister och åtgärdsförslag rapporteras till beställaren. BR SOLUTIONS AB bygger drivmedelsanläggningar med tillhörande installationer och teknisk utrustning. Oavsett vad du behöver så kan vi ta hand om hela projektet – från mindre enheter som t ex cisterner till installation av kompletta drivmedelsanläggningar. Vi använder alltid den senaste tekniken med minsta möjliga miljöpåverkan.
Vår moderna maskinpark uppfyller Euro 6 och personalen har givetvis alla erforderliga certifikat.