Redovisningsekonom Kista

Redovisningsekonom Kista

Vi söker en assisterande redovisningsekonom till vår Chefsekonom som vill anta utmaningen att utvecklas till en ledande kraft inom redovisning!

BQ Redovisning
Vi är ett ungt företag som arbetar för att hela tiden ligga i framkant och använder oss av senaste system och teknik tillsammans med arbetsmetodik som skiljer sig från den traditionella byrån.

Dina arbetsuppgifter
Vi arbetar i team runt kunderna med uppdelade ansvar för reskontror, redovisning och lön.
Som assistent till vår chefsekonom kommer du att involveras i våra viktigaste kunduppdrag, avstämningar, bokslut, utredningar, projekt, utvecklingsarbete mm, högt som lågt.
Den bästa skolan du kan tänka dig för att bli en framstående ekonom.

Dina personliga egenskaper
Du har åtminstone en kandidatexamen med inriktning på redovisning och är en fullfjädrad redovisningsekonom med några års kvalificerad erfarenhet.

Vi tror att du redan arbetat med liknande arbetsuppgifter som revisorsassisten och/eller med ett eget övergripande redovisningsansvar för en mindre eller medelstor organisation och känner dig redo att växa vidare i en professionell organisation.

Du har en grundläggande förståelse för företagande och ser dig själv som något av en entreprenör.
Har du någon gång utvecklat eget företag/projekt eller varit delaktig i ledningsgruppsarbete är det en merit.

Du är en ansvarsfull, positiv, kreativ och initiativrik person som klarar av att hantera stora volymer på kort tid och under eget ansvar bättre än andra. Det är viktigt att du trivs med att arbeta under tidspress samt drivs av att utveckla ditt eget ansvarsområde.

I din roll är kommunikation med kunden mycket viktigt, och kräver mycket goda språkkunskaper liksom att du är en god ambassadör och kan representera våra värderingar.
Du har datorvana och är van vid att arbeta i olika moderna ekonomisystem, Excel mm.

Välkommen med din ansökan redan idag i form av personligt brev inklusive löneanspråk samt CV.

Varaktighet, arbetstid
Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Så ansöker du
Då vi vill hitta rätt person snarast möjligt kommer urval och intervjuer ske löpande.
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@bqredovisning.se
Mer info
Kontaktperson Luis Botero
Telefon 08- 120 994 89
Email Mejla Luis Botero
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bqredovisning.se
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BQ Redovisning startade 2015 med målet att vara en modern redovisningsbyrå i Stockholm med klassiska drag. En bokföringsbyrå som inte ryggar från att prata med företagare och hjälpa de med budgetering och målsättningar utöver ekonomin. Responsen har varit väldigt positiv och byrån växer mycket snabbare än förväntat. Anledningen verkar vara att många företagare saknat den personliga biten i att ha en redovisningsbyrå. En alltmer digitaliserad bransch har glidit längre och längre bort från det en redovisningsbyrå bör vara: En ekonomipartner som företagare kan vända sig till för att få hjälp.