Kundservice Specialist till BMW Financial Services

Kundservice Specialist till BMW Financial Services

I din roll som Kundservice Specialist kommer du att bistå det outsourcade kundtjänstteamet med specialistkunskap rörande finansfrågor. Du har löpande kontakt med servicepartner och supporterar kundservice på BMW Financial Services mot den svenska marknaden. Din roll är till stor del administrativ och du ska på ett serviceinriktat sätt lösa inkommande ärenden via telefon och e-post. Du kommer vara en del av ett nordiskt team på 6 kollegor och rapportera till Teamleader för kundservice.

Om rollen och dina ansvarsområden
  • Ge förstklassig service till BMW:s kunder gällande finansfrågor
  • Ha löpande kontakt med BMW:s outsourcade servicepartner
  • Aktivt delta i projekt för att förbättra och förenkla rutiner och processer
  • Regelbundet besöka servicepartner för att driva utveckling av samarbetet mot first-line support
  • Stötta övriga kollegor i det dagliga arbetet
Om dig vi söker
  • Minst gymnasieexamen inom ekonomi eller motsvarande
  • 2-4 års erfarenhet av serviceinriktat arbete som kundservice eller back-office
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Du är en van användare av MSOffice, har du även arbetat i Microsoft SEM och Coreview är detta meriterande
Du som söker tycker om att ta ansvar och har lätt för att förstå helheten. Du strävar ständigt efter att förbättra och strukturera ditt arbete och skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. För att lyckas i din roll som Kundservice Specialist ser vi att du är en utåtriktad, positiv och en ansvarsfull teamplayer som trivs med både eget ansvar och att arbeta tillsammans med andra.

Om att jobba på BMW Financial Services
BMW Financial Services är en del av BMW Group som gör det enkelt för våra kunder att finansiera sin BMW. Vi delar deras passion för körglädje och fokuserar på att ge en trygghet och säkerhet genom hela resan. Det krävs ett drivande team med en kan-göra-attityd för att leverera bra service. Ett team som alltid är beredda att gå det extra leendet för att hitta lösningar som tillfredsställer våra kunders och företags behov. Ett team som vill lära sig mer för att utveckla sina förmågor. Så, om du tycker om en kultur av öppet utbyte och ömsesidigt förtroende samt vill ta på dig en fartfylld roll inom ett mycket motiverat team, då har vi rollen för dig.

Intresserad?
Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Detta är ett föräldravikariat hos BMW under ett års tid. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Victoria Tjernström, victoria.tjernstrom@jurek.se.
Mer info
Kontaktperson Victoria Tjernström
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Victoria Tjernström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!