Fleet Advisor / Kundtjänst till Alphabet, en del av BMW Group

Fleet Advisor / Kundtjänst till Alphabet, en del av BMW Group

Vill du vara en del av Europas mest expansiva billeasingföretag, Alphabet Fleet Services? Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group, söker nu en Fleet Advisor inom Customer Services till deras team i Sverige!

Du kommer att vara en del av ett roligt, opretentiöst och högpresterande lag, där du erbjuds en arbetsplats med ett starkt varumärke och en intressant och krävande roll i ett internationellt företag. Vi ställer stora krav men erbjuder också mycket i gengäld.

Som Fleet Advisor ansvarar du för inkommande samtal från våra kunder och för att skapa en premiumupplevelse till våra kunder. Om du är rätt person med rätt inställning kan du på sikt få möjlighet att avancera inom teamet och BMW Group.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hantera inkommande samtal och mail samt bidra med support till kunder
  • Ansvara för att alla inkommande samtal behandlas i tid
  • Försäkra dig om att Alphabet levererar hög kvalitet och bidrar till att skapa en god kundnöjdhet
  • Ständigt medverka till att förbättra och utveckla kundnöjdheten
  • Ansvara för att sprida och dela passionen för Alphabet såväl internt och externt
Verksamheten är belägen i moderna lokaler i Sollentuna och du kommer att rapportera till Alphabets COO Nordic.

Vem är du?
Vi tror att du är gymnasieekonom/alternativt är nyutexaminerad akademiker gärna inom ekonomi eller motsvarande. Har du erfarenhet från den finansiella sektorn är detta meriterande. Vidare talar du och skriver obehindrat både på svenska och engelska, är van vid att hantera olika system samt har ett siffersinne.

Då rollen innehåller ett brett spektrum av uppgifter är det viktigt att du är flexibel och kan ta itu med olika utmaningar samtidigt. Du är pålitlig och positiv som person som enkelt skapar förtroende och uppskattar de många dagliga kontakterna med kunder och kollegor. Du håller dig organiserad och detaljorienterad även vid stressiga situationer och är en stark lagspelare. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds
Du erbjuds ett konsultuppdrag som löper tillsvidare, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Alphabet, en del av BMW Group. Uppdraget är på heltid men start omgående. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på 0707-757669 mail: petronella.wilse@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Mer info
Kontaktperson Petronella Wilse
Telefon 0707-75 76 69
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 27 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.