AUTOMATIONSTEKNIKER, STYR- OCH ÖVERVAKNING.

AUTOMATIONSTEKNIKER, STYR- OCH ÖVERVAKNING.

BMS Green Tech söker en styr- och regler tekniker med placering i Stockholm. Ditt arbetsområde kommer i första hand att vara Stockholmsrådet men BMS bedriver även viss verksamhet i övriga delar av Sverige och andra länder, t ex Kina och Japan. Tjänsten kan därför innebära resor både inom Sverige och utomlands.

Har du erfarenhet inom styr och regler, VVS fastighetsautomation eller el installationer är detta meriterande, likaså erfarenhet av fastighetstekniska system och en förståelse för hur dessa system samverkar. Att du behärskar Officepaketet samt har ett stort intresse för datorer och nätverksteknik ser vi som en självklarhet. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska.
Ett krav är också att du innehar B-körkort.

BMS är det ett relativt litet entreprenad- och konsultföretag med stora kunder som vi vunnit genom personlig service och hög kunskapsnivå. Vi har vårt kontor på Östermalm men tillbringar mesta tiden ute hos kund.
Våra kunder är främst byggbolag, kommunala, statliga och kommersiella fastighetsbolag samt ventilations och rörentreprenörer.
BMS levererar fabrikatsoberoende helhetslösningar inom området fastighetsautomation.

Nu tar vi nästa steg i vår utveckling där blir du en nyckelperson med goda möjligheter till kompetensutveckling, där du under eget ansvar får möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Låter det intressant, skicka din ansökan till:

katarina@lonndahl.se

Tillträde snarast
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov (40 dagar kvar)