Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en Verkstadscoach till Bilias serviceverkstad i Mariestad. Till tjänsten söker vi dig som gillar att engagera, motivera och utveckla dina medarbetare samtidigt som du optimerar kundtillfredsställelsen. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Som ledare på Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som Verkstadscoach på Bilia är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som verkstadscoach styr du det dagliga arbetet och stöttar serviceteknikerna i stort som smått för att göra varje dag effektiv och lönsam. Med hjälp av olika uppföljningsverktyg och veckomöten coachar du en mindre grupp med tekniker för att dessa ska kunna nå uppsatta ekonomiska mål, göra kunderna nöjda och minska stress i arbetsgruppen. I arbetet ingår också en del administration.

Kompetenskrav
  • Vi vill att du ska ha goda tekniska kunskaper inom fordonsservice.
  • Du behärskar god svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll är meriterande.
  • B-körkort är ett krav.
  • God datorvana är ett krav.
Personliga egenskaper
  • Du är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera medarbetarna i både med- och motgångar.
  • Du värdesätter ett väl fungerande samarbete och ser betydelsen av att ha en god sammanhållning och team-känsla.
  • Du har ett stort intresse för service och därmed förmågan att skapa och vårda relationer med såväl kunder som kollegor.
  • Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.
Omfattning och placeringsort
Tjänsten är på heltid med placering på Bilia i Mariestad.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikael Biberg
Telefon 010-497 20 10
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 20 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.