Verkstadscoach

Verkstadscoach

Brinner du för kundservice och coaching samtidigt som du tycker om teknik? Då är det kanske dig vi söker. Nu söker vi en verkstadscoach till Bilia i Kista. Du kommer ingå i ett team om tre verkstadscoacher där era olika styrkor ger det bästa teamet. Vi söker dig som har kundfokus och högklassig service som dina främsta egenskaper och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Som ledare på Bilia arbetar vi enligt värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som Verkstadscoach på Bilia är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga verkstadscoacher styr ni det dagliga arbetet och stöttar serviceteknikerna i stort som smått för att göra varje dag effektiv och lönsam. Med hjälp av olika uppföljningsverktyg och veckomöten coachar du en mindre grupp med tekniker för att dessa ska kunna nå uppsatta ekonomiska mål, göra kunderna nöjda och minska stress i arbetsgruppen. I arbetet ingår också en del administration.

Kompetenskrav
  • Vi vill att du ska ha goda tekniska kunskaper inom fordonsservice.

  • Du behärskar god svenska och engelska i såväl tal som skrift.

  • Tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll är meriterande.

  • God datorvana är ett krav.
Personliga egenskaper
  • Du är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera medarbetarna i både med- och motgångar.
  • Du värdesätter ett väl fungerande samarbete och ser betydelsen av att ha en god sammanhållning och team-känsla.
  • Du har ett stort intresse för service och därmed förmågan att skapa och vårda relationer med såväl kunder som kollegor.
  • Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare, med inledande 6 månaders provanställning på heltid i Kista.
Facklig representant: Anders Bejmar, Ledarna, tfn 08-517 840 07.

Då tjänsten annonseras i semesterperiod kommer ansökningar behandlas i slutet av Juli och intervjuer i Augusti. Tillträde enl överenskommelse, men tidigast i september månad. Eventuella frågor besvaras via mail.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 12 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Ford, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, Mini, och Dacia. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.