Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Är du samtidigt strukturerad och ordningsam? Då kan det vara dig vi söker! Nu behöver vi stärka upp med en leveransvärd till Stockholms regionen. Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för framtiden!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som leveransvärd kommer du att ansvara över leveransdelen gentemot kund som köpt sin nya bil på någon av våra anläggningar i region Stockholm. Din huvuduppgift blir att köra kundens bil till den bestämda mötesplatsen på orten, demonstrera bilen samt att se till att kunden får en positiv upplevelse av uthämtningen. Du sköter även bokningar och uppföljning gentemot kunden. Då leveranstillfället och första mötet med Bilia ofta är det viktigaste för kunden lägger vi ett stort engagemang vid att ge kunderna den kunskap de behöver om sina nya bilar samt att skapa en positiv upplevelse kring leveranstillfället och kundmötet.

Kompetenskrav
Körkort B och gymnasieutbildning är ett krav. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att möta kunder och erbjuda för dem den bästa servicen.

Personliga egenskaper
För att trivas på Bilia och i den här rollen måste du ha ett intresse för service och alltid ha ett professionellt och positivt förhållningssätt, både mot kunder och kollegor. Som person är du utåtriktad och tycker om att ta kontakt med nya människor. Det är viktigt att du alltid ger service på högsta nivå och får alla våra kunder att känna sig välkomna. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete. Vi lägger även stort fokus på att du är driven, kan ta egna initiativ och vill att kunderna ska få en positiv upplevelse.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Du kommer arbeta vid behov och ha en rörlig tjänst, där du får körningar och arbetspass från våra anläggningar i region Stockholm. Arbetstiderna gäller främst vardagar men det förekommer även helgarbete.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med Din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Andersson
Telefon 010-497 04 45
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.