Plåtmekaniker

Om jobbet

Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och ger det lilla extra, samtidigt som du vill jobba med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en plåtmekaniker till Bilia Toyota i Kungens kurva. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som plåtmekaniker kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar. I reparations-arbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning. I rollen som plåtmekaniker kommer du få löpande utbildningar via Toyota.

Kompetenskrav
För denna tjänst ska du ha en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är en fördel om du har varit i en liknande befattning, men detta är inte ett måste. Körkort B är ett krav. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
  • Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus.
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten - Du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.
  • För dig är det viktigt att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande, både mot kunder och kollegor.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort


Anställningen är på heltid i Kungens kurva och vi tillämpar provanställning på 6 månader. Tjänsten kommer att tillträdas i augusti.
Kontakt

För att veta mer om tjänsten eller vid övriga frågor kontakta:


Anette Olsson, tel. 08-7067275 eller Bengt Olsson tel. 08-7067339


Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Mejla Anette Olsson

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 juli

Om företaget

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Ford, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, Mini, och Dacia. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.