Internrevisor till vårt team för Finance Development

Internrevisor till vårt team för Finance Development

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att vara del av vårt team för utveckling av ekonomifunktionen i Bilia. Teamet består idag av fyra personer och då vår medarbetare med specialisering på intern revison kommer att gå i pension så söker vi en ny medlem till teamet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med riskanalys samt efterföljande planering, genomförande och uppföljning av intern-revisoner för Bilias olika verksamheter i Sverige, Norge och Västeuropa. Förutom intern-revison kommer du även att arbeta med informationskvalitet och rutiner och processer för ekonomifunktionen hos Bilia koncernen för att säkerställa att vi kontinuerligt förbättrar vår kvalitet och effektivitet.

Kompetenskrav
Positionen kräver att du har en god kompetens inom ekonomi och redovisning samt erfarenhet från revisionsarbete, antingen som externrevisor på en revisions byrå eller som internrevisor för en verksamhet bolag. Du behöver ha minst tre till fem års erfarenhet från arbetslivet men en längre erfarenhet är meriterande.

Koncernen har verksamhet i flera länder utanför Sverige och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, är ett krav för positionen. Kunskaper i tyska och franska är meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du utåtriktad, tycker om jobba med människor och sprida din kunskap till organisationen via breda kontaktytor. Du trivs som specialist och tycker det är roligt att jobba nära verksamheten. Du är nyfiken och intresserad av att lära och förstå en komplex affär. Ditt arbetssätt är proaktivt och du är lösningsorienterad.

Anställningsform
Anställningen är tillsvidare på heltid med placering i Göteborg, Stockholm eller Malmö.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Kristina Franzén
Telefon 010-497 73 40
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.