Vill du jobba extra som lärarvikarie i låg och mellanstadiet?

Vill du jobba extra som lärarvikarie i låg och mellanstadiet?

Om oss

BILDA personalmäklarna är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.

Brinner du för att arbeta med barn och unga samt vill vara med och utveckla deras olika förmågor? Vi på BILDA har ett ständigt behov av att anställa fler behöriga och obehöriga vikarier. Nu söker vi dig som vill jobba som klasslärare i låg och mellanstadiet och kan arbeta i hela Storstockholmsområdet. Uppdragens längd varierar men är oftast en eller ett par dagar.

För våra vikarier så erbjuder vi kollektivavtal, introduktionsutbildning samt löpande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson hos BILDA.

Dina arbetsuppgifter

Som klasslärare har du ansvar för en hel eller del av klass, för årskurs F-6, ålder 6-12 år. Du undervisar i kärnämnena matematik, engelska och svenska samt i samhälls- och naturorienterade ämnen. Oftast finns lektionsplanering, men i de fall där lektionsplanering saknas är det viktigt att vara lösningsorienterad för att snabbt kunna skapa en så innehållsrik lektion för eleverna som möjligt.

Din profil

För att arbeta som vikarie behöver du:
  • Gymnasieexamen eller motsvarande
  • Tidigare arbetslivserfarenhet i Sverige
  • Tala och skriva god svenska
  • Vana att leda/tala inför grupp
Meriterande är även om du:
  • Har relevant utbildning och/eller kunskap
  • Har erfarenhet av pedagogiskt arbete
För att passa in i rollen som vikarie tror vi även att du har hög social kompetens, är flexibel samt van att ta egna initiativ. Du bör även trivas i en energisk miljö samt vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Det centrala i vikarierollen är även ditt stora intresse för att arbeta med barn och ungdomar.

Tycker du att detta passar in på dig? Sök då tjänsten via vår hemsida eller klicka på "sök jobbet" här i annonsen. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

För att arbeta med barn behöver du enligt lag ha ett utdrag ur belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur Polisensbelastningsregistret för förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg". Gör det redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rekrytering
Telefon 08-652 29 01
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 aug 2020 (1 dag kvar)