Teknisk säljare till BIAB Larm - Direktrekrytering

Teknisk säljare till BIAB Larm - Direktrekrytering

Om tjänsten
Har du erfarenhet av larm-och säkerhetsbranschen? Vill du jobba med ett fritt och rörligt arbete på ett företag som värdesätter och satsar på sina medarbetare? För en direktrekrytering till BIAB Larm söker vi nu en teknisk säljare!

Som teknisk säljare kommer du att arbeta med försäljning av BIAB Larms tjänster och produkter och du kommer att ansvara för affärsrelationer till såväl blivande som befintliga kunder. Arbetet är till stor del självständigt, men du kommer också att samarbeta med säljchefen och andra kollegor.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna tjänst krävs erfarenhet och kunskap från säkerhetsbranschen. Erfarenhet av försäljning är meriterande. Som person är du målinriktad och du tar ansvar för att driva och utveckla företagets försäljning. En förmåga att identifiera kundens unika behov är också en förutsättning för att kunna erbjuda rätt säkerhetslösningar.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort ett krav.

BIAB Larm arbetar med säkerhetsklassade anläggningar som kräver svenskt medborgarskap. Utdrag ur belastningsregistret genomförs också innan anställning.

Övrigt
Placering: Arbetsområdet är främst södra Stockholm. Du utgår från BIAB Larms kontor i Tullinge
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning. Möjlighet till förmånsbil

Ansökan
Låter det här som ett jobb för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

BIAB Larm har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är BIAB Larms önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: Teknisk säljare, säljare, försäljning, säkerhetstekniker, larmtekniker, teknisk säkerhet, BIAB, BIAB Larm, rekrytering, direktrekrytering, Tullinge
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer åt företag och offentlig sektor. De har över 30 års erfarenhet och är ett väl ansett företag i branschen. De är medlemmar i Installatörsföretagen (tidigare EIO) och har kollektivavtal med Svenska elektrikerförbundet.

Organisationskulturen präglas av korta beslutsvägar, prestigelöshet och att alla medarbetare är värdefulla och viktiga för företagets framgång. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar. BIAB Larm satsar mycket på sin personal, de har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda.