Ledande montör till BIAB Larm - Direktrekrytering södra Stockholm

Ledande montör till BIAB Larm - Direktrekrytering södra Stockholm

Om tjänsten
Har du erfarenhet från installationsbranschen och av ledarskap? Vill du ta nästa steg och få möjlighet att utbildas till behörig ingenjör? Vi söker en ledande montör för en direktrekrytering till BIAB Larm!

Som ledande montör kommer du arbetsleda ett team av duktiga tekniker i BIAB Larms projekt runtomkring Storstockholm. Du har det operativa ansvaret på plats ute på projekt. Projektens storlek och karaktär varierar vilket ger ett omväxlande arbete och stora möjligheter till utveckling.

Kvalifikationer
Du har en grundkompetens inom antingen elinstallation eller svagström. Du har erfarenhet av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet. I övrigt fäster vi störst vikt vid de personliga egenskaperna. Du är en god ledare, som har förmåga att se helhetsbilden och kan engagera medarbetare mot de uppsatta målen. Du är också kostnadsmedveten samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål.

BIAB Larm arbetar med säkerhetsklassade anläggningar som kräver svenskt medborgarskap. Utdrag ur belastningsregistret genomförs också innan anställning. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Placering: Arbetsområdet är främst södra Stockholm. Du utgår från BIAB larms kontor i Tullinge men tjänsten är framförallt ute på BIAB:s olika projekt
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Ansökan
Låter det här som ett jobb för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

BIAB Larm har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är BIAB Larms önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: Arbetsledare, ledande montör, larmtekniker, tekniker, teknisk säkerhet, BIAB, BIAB Larm, rekrytering, direktrekrytering, Tullinge
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer åt företag och offentlig sektor. De har över 30 års erfarenhet och är ett väl ansett företag i branschen. De är medlemmar i Installatörsföretagen (tidigare EIO) och har kollektivavtal med Svenska elektrikerförbundet.

Organisationskulturen präglas av korta beslutsvägar, prestigelöshet och att alla medarbetare är värdefulla och viktiga för företagets framgång. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar. BIAB Larm satsar mycket på sin personal, de har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda.