Larmtekniker för revisionsservice till BIAB Larm - Direktrekrytering södra Stockholm

Larmtekniker för revisionsservice till BIAB Larm - Direktrekrytering södra Stockholm

Om tjänsten
Vill du jobba med i ett fritt och rörligt arbete på ett företag som värdesätter och satsar på sina medarbetare? För en direktrekrytering till BIAB Larm söker vi nu en larmtekniker för arbete med revisions-/avtalsservice!

Arbetet med revisions-/avtalsservice innebär testning och felsökning av larmanläggningar runtomkring i Stockholmsområdet. Dokumentation och rapportering är en viktig del av jobbet. Det finns också möjlighet att jobba med andra arbetsuppgifter och teknikgrenar för den som vill bredda sitt arbetsområde. Du erbjuds ett fritt, självständigt och varierat arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som larmtekniker och kan arbeta självständigt. Eftersom tjänsten innebär dokumentation och viss kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad och talar och skriver svenska obehindrat. Vissa manualer är på engelska så det är viktigt att du även behärskar det språket. Ett krav är att du har jobbat med system och produkter inom säkerhetsområdet såsom Galaxy, RCO, SPC, Aptus, Bewator.

B-körkort är ett krav.

BIAB Larm arbetar med säkerhetsklassade anläggningar som kräver svenskt medborgarskap. Utdrag ur belastningsregistret genomförs också innan anställning.

Övrigt
Placering: Arbetsområdet är främst södra Stockholm. Du utgår från BIAB larms kontor i Tullinge
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning. Möjlighet till förmånsbil

Ansökan
Låter det här som ett jobb för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

BIAB Larm har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är BIAB
Larms önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: Säkerhetstekniker, larmtekniker, revisionstekniker, avtalstekniker, tekniker, teknisk säkerhet, BIAB, BIAB Larm, rekrytering, direktrekrytering, Tullinge
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer åt företag och offentlig sektor. De har över 30 års erfarenhet och är ett väl ansett företag i branschen. De är medlemmar i Installatörsföretagen (tidigare EIO) och har kollektivavtal med Svenska elektrikerförbundet.

Organisationskulturen präglas av korta beslutsvägar, prestigelöshet och att alla medarbetare är värdefulla och viktiga för företagets framgång. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar. BIAB Larm satsar mycket på sin personal, de har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda.