Utbildningsutvecklare/Projektledare

Utbildningsutvecklare/Projektledare

BG Institute är idag marknadsledande inom privat utbildning i juridik. Vi har levererat juridisk kompetensförsörjning till yrkesverksamma advokater och jurister i mer än 25 år. Med juridiken som bas har vi breddat antalet ämnesområden genom åren och erbjuder idag utbildningar inom fyra olika målgrupper; Jurister/Advokater, Fastighet/Miljö/Entreprenad, HR/Ledarskap och Ekonomi/Skatt/Revision. Vi fortsätter nu att växa och söker dig som vill vara med på resan.

Utbildningsutvecklare/Projektledare

Utvecklingsavdelningen är en central del av vår verksamhet på BG Institute. Det är här våra idéer kring utbildningar tar form och det är också här som idéerna sedan förverkligas. Avdelningen har ett helhetsansvar för framtagningsprocessen av våra kurser och utbildningar. Det innefattar både kortare format som webbinarier och e-kurser samt längre utbildningar som sträcker sig över flera kursdagar. Utifrån egen omvärldsbevakning, influenser från våra föreläsare samt input från sälj- och marknadsavdelningen ser vi till att tillmötesgå våra kunders behov av ny kunskap. Vår ambition är alltid att ligga steget före och kunna erbjuda de mest aktuella ämnena och marknadens bästa kvalitet på kompetensutveckling. Samtliga våra utbildningar är numera tillgängliga digitalt på distans parallellt med att vi fortfarande erbjuder dem i traditionellt klassrum.

Tjänsten:

Som Utbildningsutvecklare har du ett helhetsansvar i framtagandet av våra utbildningsprodukter och tjänster. Du ansvarar för allt från research kring ämnesområden till kontraktering av expertföreläsare. Till din hjälp har du väl upparbetade rutiner för kursframtagning samt ett väloljat maskineri för både distribution och praktiskt genomförande av såväl digitala som fysiska utbildningar. Utöver eget driv och kreativitet är god samarbetsförmåga med övriga avdelningar en viktig del i rollen.

Din profil:

För att bli framgångsrik som Utbildningsutvecklare på BG Institute tror vi att du besitter följande egenskaper och erfarenheter.
  • God branschkunskap kring något eller några av våra utbildningsområden
  • Erfarenhet av utveckling och projektledning inom utbildningssektorn
  • God vana kring utveckling av digitala produkter och e-learning
  • Starkt inre driv och förmåga att genomföra idéer
  • Har ett gott affärssinne och är duktig förhandlare
  • God förmåga att knyta relationer och underhålla dem
I övrigt förutsätter vi att du har relevant utbildning från högskola eller universitet och gärna försäljningserfarenhet. Vi tror också att du är en person som trivs i en miljö fylld med entreprenörsanda och stimuleras av ett helhetsansvar för att driva projekt mot uppsatta mål samt möta uppsatta deadlines.

Vi erbjuder:

För rätt person erbjuder vi en omväxlande roll med utrymme för mycket kreativitet i en kunskapsintensiv miljö i nyrenoverade lokaler vid Stureplan. Du kommer omges av driv, kompetens och mycket energi från både kollegor och föreläsare. Vi har högt i tak, är alltid öppna för nya idéer och förväntar oss samtidigt att alla medarbetare brinner för ständig utveckling och förbättring.

Ansökan:

Skicka in din ansökan via formuläret senast 31:a januari. Ansökningar behandlas löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (5 dagar kvar)