Borrare BESAB AB

Borrare BESAB AB

Vi söker borrare på heltid. Tjänsterna är förlagda till våra projekt över hela landet.

Vi söker dig som är yrkesarbetare och har kompetens och erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och/eller prospekteringsindustrin.

Erfarenhet som kärnborrare under egen arbetsledning är meriterande. Även betonghåltagare med goda referenser kan söka arbete som hjälpare.

Vi ser gärna att du har intresse för att reparera och underhålla maskiner du själv kommer att arbeta med.

Du skall kunna prata svenska och vara läs- och skrivkunnig.

Som person är du noggrann, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är ansvarstagande och inte rädd att hugga i där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

B-körkort ett krav. BE och C körkort meriterande

Start: Omgående
Arbetstider: 40 timmar i veckan
Anställningsform: Provanställning med ev. möjlighet till tillsvidareanställning.
Kontaktinformation: Personalsamordnare Heli Othbäck, heli.othback@besab.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.besab.se/
Sista ansökningsdag 23 dec (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BESAB är ett koncernoberoende helt personalägt anläggningsföretag grundat 1956. BESAB utför entreprenadarbeten inom berg, betong och grund. BESAB har kontor i Göteborg, Stockholm och Sundsvall och ser de nordiska länderna som sin hemmamarknad. BESAB omsätter ca 400 miljoner och har för närvarande ca 150 specialister anställda. BESAB erbjuder stora möjligheter för dig att utvecklas. Som medarbetare erbjuds du fortlöpande utbildning och vidareutveckling för att ge ökat ansvar, personlig utveckling och arbetsglädje. Hos BESAB är företagshälsovård en viktig del. Våra medarbetare har tillgång till bland annat friskvårdsbidrag. Det utförs regelbundna hälsoundersökningar för att ge de anställda gott skydd mot ohälsa. Maskinverksamheten utgör en viktig del inom koncernen och består av specialutvecklade maskiner inom respektive område. Exempel på dessa är injekteringsmaskiner, sprutrobotar, borriggar och pålmaskiner. Vi samarbetar kontinuerligt med andra företag och har en gedigen kunskapsbank där flertalet av våra medarbetare har lång anställning inom BESAB. Forskning och utveckling inom branschen är väl förankrad i BESAB som även driver egen utveckling. BESAB är certifierat enligt ISO 9001:2008 (Kvalitet), ISO 14001:2004 (Miljö) och OHSAS 18001:2007 (Arbetsmiljö).