Senior Lönekonsult sökes till BDO i centrala Stockholm

Senior Lönekonsult sökes till BDO i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter

BDO växer och behöver utöka sitt härliga team med ytterligare en Lönekonsult.

I din roll som Lönekonsult kommer du att arbeta löpande med våra kunders löner, du ansvarar över flera olika uppdrag inom en mängd branscher och med varierande storlek på företagen. Alla löneprocesser är helt digitaliserade och utförs i Hogia Lön Plus.

Du blir direkt anställd av BDO som erbjuder en familjär arbetsplats med högt i tak och en stimulerande arbetsmiljö. Du får ett konkurrenskraftigt anställningspaket och du får möjligheten att vara med och påverka. Har du rätt vilja och driv kan du nå hur långt du vill inom den här organisationen.

Din profil

Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av att arbeta på Byrå som lönekonsult och gärna med systemet Hogia Lön. Du bör även ha hög kunskap i Office-paketet. Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person vill vi att du är noggrann, affärsmässig och mån om att leverera kvalité. Du förstår vikten av att bygga kundrelationer, har en hög servicekänsla och är en utpräglad lagspelare som alltid strävar efter utveckling av både rutiner och processer. Du vågar ta initiativ och älskar att hitta lösningar och vara lyhörd för våra kunders behov. För dig är det självklart att ta ett högt individuellt ansvar för dina processer och för att vara en förebild internt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Anna Magnusson
Telefon 076-869 30 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 650 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 67 000 medarbetare fördelade på drygt 1 400 kontor i ca 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder.

I en komplex, digital och föränderlig värld vill BDO vara framåtblickande. Därav arbetar de för en kultur där nya idéer får liv och där anställda kan växa såväl som människor som professionellt. Kunskap som konkurrensfördel. Att vara bäst på service kräver bred branschkunskap och djup spetskompetens. Dessa två egenskaper delar de både med varandra och deras kunder. BDO:s medarbetare är proaktiva och ligger steget före vad gäller personligt engagemang och ansvar. Det innebär att de håller sina löften och levererar på sina åtaganden, såväl mot kunder som medarbetare.