Senior Redovisningskonsult sökes till BDO i centrala Stockholm

Senior Redovisningskonsult sökes till BDO i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Är du en affärsfokuserad, driven och självgående Senior Redovisningskonsult med flerårig erfarenhet av byråarbete? Då har vi möjligheten för dig på en av de främsta aktörerna inom outsourcing.

Du är given som kundansvarig/projektledare och styr uppdragen vad gäller offertarbete, bemanning, budget och ekonomisk uppföljning och ansvarar för prisdiskussioner. Senior Manager har resultatansvar avseende dina uppdrag. Du har ett proaktivt arbetssätt mot kund och arbetar med att identifiera affärsmöjligheter och på så sätt skapa merförsäljning. I rollen ingår aktiv marknadsbearbetning samt att delta på sälj- och frukostmöten.

Som senior redovisningskonsult/Senior Manager kan du ta hand om hela kundens ekonomifunktion och tar då roller som ekonomichef eller controller. Du kan hantera deklarationer för mer komplexa ägare och bolag samt ta ett marknadsansvar.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av BDO. Det finns mycket goda möjligheter till utveckling för rätt person, både i teamet och i organisationen.

Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och med flerårig erfarenhet av kvalificerad Redovisning, konsolidering, samt med goda kunskaper om regelverk och IFRS. Du har arbetat flera år i en outsourcingmiljö och du har en god kunskap kring att arbeta kundnära. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift och har en hög systemkunskap.

Som person vill vi att du är social, flexibel och förändringsbenägen. Du uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö med många kontaktpunkter och uppgifter. Vi ser gärna att du är relationsdriven då BDO sätter människor främst och verkar för en inkluderande arbetsmiljö där lagarbete och relationer är nyckelfaktorer för deras framgång. Du brinner för service och eftersträvar att hela tiden leverera marknadens bästa kundupplevelse. Varje dag, i alla kanaler, i dina möten och på alla sätt.

Du tar ett högt individuellt ansvar över ditt arbete och det är självklart att alltid fokusera på att ge det lilla extra för kunden. Du har en god förståelse för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet samt en utvecklad känsla för affären och verksamheten. Vidare ser vi även att du har en prestigelös och positiv inställning samt stimuleras av att möta nya människor och miljöer.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 650 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 67 000 medarbetare fördelade på drygt 1 400 kontor i ca 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder.

I en komplex, digital och föränderlig värld vill BDO vara framåtblickande. Därav arbetar de för en kultur där nya idéer får liv och där anställda kan växa såväl som människor som professionellt. Kunskap som konkurrensfördel. Att vara bäst på service kräver bred branschkunskap och djup spetskompetens. Dessa två egenskaper delar de både med varandra och deras kunder. BDO:s medarbetare är proaktiva och ligger steget före vad gäller personligt engagemang och ansvar. Det innebär att de håller sina löften och levererar på sina åtaganden, såväl mot kunder som medarbetare.