Koncernredovisningskonsult sökes till BDO

Koncernredovisningskonsult sökes till BDO

Dina arbetsuppgifter

Är du en affärsfokuserad, driven och självgående Redovisningskonsult med erfarenhet av koncernredovisning? Då har vi möjligheten för dig på en av de främsta aktörerna inom outsourcing.

I rollen som Koncernredovisningskonsult kommer du att ingå i ett team med redovisningskonsulter och arbeta med löpande bokföring för BDO:s kunder. Du kommer att ansvara för årsredovisning, koncernredovisningsfrågor både externt och internt, konsolidering och du är van att arbeta självständigt men också i team. Du har fullständigt kundansvar i rollen och är dina kunders naturliga kontakt vid komplexare frågeställningar och rådgivning.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av BDO. Det finns mycket goda möjligheter till utveckling för rätt person, både i teamet och i organisationen.

Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och med flerårig erfarenhet av kvalificerad koncernredovisning, konsolidering, samt med goda kunskaper om regelverk och IFRS. Du har med fördel arbetat i en outsourcingmiljö och du har en god kunskap kring att arbeta kundnära. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift och har en hög systemkunskap.

Som person vill vi att du är social, flexibel och förändringsbenägen. Du uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö med många kontaktpunkter och uppgifter. Vi ser gärna att du är relationsdriven då BDO sätter människor främst och verkar för en inkluderande arbetsmiljö där lagarbete och relationer är nyckelfaktorer för deras framgång. Du brinner för service och eftersträvar att hela tiden leverera marknadens bästa kundupplevelse. Varje dag, i alla kanaler, i dina möten och på alla sätt.

Du tar ett högt individuellt ansvar över ditt arbete och det är självklart att alltid fokusera på att ge det lilla extra för kunden. Du har en god förståelse för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet samt en utvecklad känsla för affären och verksamheten. Vidare ser vi även att du har en prestigelös och positiv inställning samt stimuleras av att möta nya människor och miljöer.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 650 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 67 000 medarbetare fördelade på drygt 1 400 kontor i ca 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder.

I en komplex, digital och föränderlig värld vill BDO vara framåtblickande. Därav arbetar de för en kultur där nya idéer får liv och där anställda kan växa såväl som människor som professionellt. Kunskap som konkurrensfördel. Att vara bäst på service kräver bred branschkunskap och djup spetskompetens. Dessa två egenskaper delar de både med varandra och deras kunder. BDO:s medarbetare är proaktiva och ligger steget före vad gäller personligt engagemang och ansvar. Det innebär att de håller sina löften och levererar på sina åtaganden, såväl mot kunder som medarbetare.