Vi söker snöskottare

Vi söker snöskottare

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!
Vi söker nu dig som inte är rädd för höjder eller att ta i inför den kommande vintersäsongen. Vi behöver en grupp personer till snöskottning av tak.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av takskottning, dock så ses detta som en merit. B3 Personal kommer att förse alla tilltänkta kandidater med adekvat utbildning för att arbeta på taken. Arbetet kommer främst att ske på platta tak, dock så kan det förekomma tak med viss lutning.

Tjänsten är vid behov då vi ännu inte vet när eller hur mycket snö som kommer men när den väl faller bör du räkna med långa och många dagar.

Ansökan

Låter det här som något för dig? Tveka inte att ansöka idag!

Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB