Montörer till Stockholm

Montörer till Stockholm

Företaget

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Om tjänsten

Som montör hos någon av B3Ps kunder så kommer du var en uppskattad resurs i arbetet. Du kommer under ledning av en ledande montör arbeta med alla faser av solcellsinstallation och ges goda möjligheter till fortsatt utveckling.

Kvalifikationer

Vi tror du är en positiv och lösningsorienterad person som gillar att prestera i team. Du har även ett gott tekniskt kunnande inom bygg eller installation och kan med din verktygsvana utföra ett arbete från ritning till färdigställd produkt. Du är kommunikativ i ditt arbete och är inte rädd för att fråga om du är osäker. Du har även förmågan att arbeta strukturerat och kan lägga upp en plan för dagen/veckan/månaden för dig själv. Du trivs med fysiskt arbete och har inga problem med att vara utomhus året runt. Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet inom byggnation och montage.
Du som söker har:
  • B-körkort.
  • Fullständiga gymnasiebetyg.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skriver obehindrat på svenska.
Du erbjuds

En konkurrenskraftig lön och en dedikerad konsultchef som alltid finns tillgänglig för att kunna vara dig behjälplig med de frågor som kan uppstå.

Ansökan

Vi på B3P jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila: axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB