Fastighetstekniker till centrala Stockholm

Fastighetstekniker till centrala Stockholm

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett vart i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!
Vi söker nu dig med erfarenhet från fastighetsteknik för ett spännande uppdrag i centrala Stockholm. Du kommer att ingå i ett team med erfarna fastighetstekniker men arbeta självständigt med de fastigheter du får ansvaret för.
Tjänsten utgår ifrån centrala Stockholm och du kommer att arbeta 07-00-16.00 måndag till fredag.

Vem är du?

Vi ser gärna att du arbetat med fastigheter tidigare men detta är inget krav. Dock så tror vi att du har någon form av hantverksbakgrund t.ex. inom VVS eller som snickare. Din känsla för service och förmåga att möta människor är också något som vi kommer att värdesätta högt.
Körkort är ett krav och du kommer behöva skriva och tala obehindrat på svenska.

Du erbjuds

Du erbjuds en dedikerad konsultchef vars mål är hjälpa dig till bästa möjliga prestation.
Självklart så utgår även en konkurrenskraftig lön.

Ansökan

Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (32 dagar kvar)