Erfaren arbetsledare inom sanering

Erfaren arbetsledare inom sanering

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett vart i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!
Vi söker nu en arbetsledare till ett utav de ledande saneringsföretagen i Sverige.

Tjänsten innefattar ansvar för en grupp om 10-12 erfarna sanerare, resurstillsättning samt tekniskt stöd till medarbetare. Du förväntas även ha förmågan att ge dig ut själv på fältet och lösa de uppgifter eller problem som kan uppstå. Tjänsten ställer stora krav på din förmåga att organisera och prioritera såväl din egen tid som andras. Du kommer att ha ansvar för att samordna ekonomin i dina projekt och vi ser gärna att du har god förståelse för hur man arbetar och vad som krävs för att få en god ekonomi i allt du företar dig.

Kvalifikationer

Vi tror att du idag arbetar som arbetsledare men känner att du behöver nya utmaningar, alternativt så arbetar du som sanerare med mångårig erfarenhet och är redo för nästa kliv i karriären.

Din förmåga att snabbt kunna utlösa resursbehovet ur ett besiktningsprotokoll ser vi som en utav dina viktigaste egenskaper samtidigt tillsammans med ditt engagemang. Dina formella kunskaper är inte det viktigaste. Vi ser hellre till dina tidigare erfarenheter och din förmåga att leda och inspirera andra samtidigt som du vågar tro på din egen förmåga.

Du erbjuds

Du erbjuds en framträdande roll i ett företag som ligger i framkant inom sin bransch. Du kommer att vara en utav företagets viktigaste kuggar med stora möjligheter att sätta din unika stämpel på såväl företaget samt din egna prestation.

Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön samt tjänstebil/förmånsbil.

Ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB