Elektriker med känsla för service sökes till varv

Elektriker med känsla för service sökes till varv

Om tjänsten

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Vi söker nu två elektriker med känsla för service och problemlösning!

Arbetet kommer utföras på ett centralt placerat varv i Stockholm. Den främsta arbetsuppgiften kommer vara att agera problemlösare, dvs utföra felsökning men andra uppgifter kan vara att utföra reparationer, nyinstallationer, ombyggnationer hos kund och på varvet, läsa el-scheman samt dokumentera under arbetets gång. Tjänsten innebär ett omväxlande arbete under eget ansvar på en arbetsplats med bra sammanhållning bland kollegorna.

Arbetstiderna är 7-16, men i tjänsten ingår även beredskap samt jour.

Kvalifikationer

Utöver att vara utbildad elektriker (antingen via gymnasium eller eftergymnasial utbildning) krävs det att du är flytande i svenska (både i tal och skift) samt att du har grundläggande kunskaper i engelska. Att du har B-körkort ser vi även som ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa i denna serviceinriktade tjänst vill vi att du som söker är ordningsam och har en hög säkerhetsmedvetenhet. Då många av våra arbeten kräver självständighet ser vi gärna att du är självgående (men funkar lika bra i grupp), tjänstvillig och gillar kundkontakt.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från fartygsel, starkström, kan rita i CAD, är automationselektriker eller har allmän el-behörighet.

Du erbjuds
  • En dynamisk arbetsplats med spännande utvecklingsmöjligheter och Stockholms bästa utsikt
  • Anställningsvillkor enligt kollektivavtal
  • Förmåner så som friskvård
  • Lön enligt överenskommelse
Ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB