LIA Praktikant

LIA Praktikant

LIA Praktikant

Studerar du sälj, marknadsföring eller motsvarande och söker efter en praktikplats till våren?

B3 Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut personal med ett starkt driv och ambition till att finna sin rätta plats i arbetslivet. Vår säljavdelning består av våra säljare som ansvarar för kundvård mot befintliga kundrelationer samt bearbetar prospekts, skapar nya kontakter och säljer in våra personallösningar genom personliga möten. Nu söker vi studerande som vill göra sin LIA på vårt företag!

Information om uppdraget
Gör du din LIA hos oss så kommer du att få praktisera rollen som säljarassistent och bli en viktig spelare i vår säljenhet för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa. Vi erbjuder dig med rätt utvecklingsfokus, driv och ambition möjligheten att jobba sida vid sida med våra säljare! Du kommer att tillhöra vår interna organisation och arbeta med att stötta och underlätta för våra säljare i deras dagliga arbete med att söka upp och kontakta företag i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering.

Det här är chansen för dig att få inblick i försäljningsaffären och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas glädje, generositet & glöd. Du ska med din arbetsinsats vara en viktig del i vår säljenhet i att hitta nya affärsmöjligheter. Vår ambition är att du vid färdig praktik ska känna dig mer trygg och skicklig i din roll som säljare.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att:
 • Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar hos våra befintliga kunder.
 • Hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera nya obearbetade kunder.
 • Boka möten.
 • Omvärldsbevakning av kunder.
 • Skriva offerter och orderbekräftelser.
 • Övriga arbetsuppgifter för att stötta upp arbetet för våra säljare.
Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar, exempelvis att följa med ut på kundmöten med våra säljare.

Vi söker dig som
 • Studerar och har ca 6-12 månader kvar av studierna och ska göra din LIA1 eller LIA2
 • Har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsredskap, exempelvis erfarenhet av telefonförsäljning eller kundtjänst.
 • Har ett stort intresse för försäljning och en vilja att utvecklas inom området.
 • Har B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska
Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Du tror på dig själv samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens.

https://www.youtube.com/watch?v=kjjYDbSid5Q

Övrig information

Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten så kontakta oss på erika@b3p.se under kontorstid.

Om urvalsprocessen

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Urvalet inleds med en telefonavstämning, till de kandidater som ansöker mailas ett screeningformulär ut som ett komplement. De kandidater som går vidare blir inkallade på intervju.

Om arbetsgivaren

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 2014 har hjälpt hundratals människor till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på B3 Personal ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: glädje, generositet och glöd.

Vid första möjligheten att kunna utses som DI Gasell av Dagens Industri så är B3P ett av de 1 000 företag av Sveriges 600 000 aktiebolag med starkast tillväxt. Läs mer om vår kultur och de karriärvägar och möjligheter som finns via oss.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Internship / Praktik
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB