Säljare - Account Manager

Säljare - Account Manager

Om tjänsten

Tycker du att Glöd och en vinnande Prestation betyder mycket i arbetslivet? Har du erfarenhet av försäljning? Då är du en av de glädjespridare vi söker.

Stockholmskontoret söker nu en Account Manager med ambitionen att bidra till vår fortsatta tillväxt. B3 Personal levererar de starkaste prestationerna för näringslivet när vi hjälper till med med personallösningar inom rekrytering och bemanning.

Tjänstebeskrivning

Som Account Manager på B3 personal ansvarar du för hela försäljningsprocessen där du dels kommer att arbeta upp din egna kundstock utifrån uppsatt budget, dels förvalta och utveckla befintliga kundkontakter och relationer. För rätt person med rätt bakgrund finns möjlighet att ta över kundavtal.

Du arbetar självständigt och är med och formar B3 Personals säljavdelning. Du kommer att arbeta nära dina kollegor på leveransavdelningen vars uppgift är att tillsätta de uppdrag och tjänster du säljer in.

Kvalifikationer

Vi söker dig som delar vårt intresse för B3 prestationer och vår värdegrund vilket kännetecknas av glädje, glöd och generositet. Vidare ser vi att du har;
  • Erfarenhet av B2B försäljning
  • B-körkort
Vi ser även gärna att du som söker har en stark vilja att utvecklas och att växa tillsammans med oss. Du är en person som ser lösningar och fokuserar starkt på Service.

Du erbjuds

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Lön: Fast grundlön + provision och bonus
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm

Ansökan

B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila isabelle@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar eller CV:n via mail, endast frågor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB