Montörer (Oerfarna/Erfarna) för uppdrag V.27-28/V.34-39

Montörer (Oerfarna/Erfarna) för uppdrag V.27-28/V.34-39

Om tjänsten

Vi på B3P söker ständigt nya medarbetare och söker nu personer som vill arbeta som montörer. Du behöver inte ha någon längre erfarenhet från montering men du bör vara bekväm med ett verktyg i handen (allmänt händig) och vara duktig på att ta instruktioner av snickare på plats.

Vi kommer tillsammans med vår kund arbeta med att montera ett high-end kontor inne i City. Arbetet kräver stor noggrannhet och en förståelse för den miljö man arbetar inom då det pågår verksamhet i området. På arbetsplatsen kommer det finnas en stor mängd människor från olika yrkesgrupper så samarbete kommer vara en viktig del av detta uppdrag.

Arbetsuppgifterna kommer bestå av montering av inredning till kontoret. Allt arbete och kvalitetskontroll kommer överses av utbildade snickare.

Upplägget är att V.27-V.28 kommer vi hjälpa kunden montera produkterna i sin verkstad söder om Stockholm (20min med pendeltåg från city). För att sedan V.33-V.39 arbeta på plats i City.

Vi på B3P är i en expansiv fas gällande uppbyggnation av vårt monteringsteam och kan tänka oss att rätt personer efter detta visstidsuppdrag kan bli en permanent del av vårt monteringsteam.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av montering men inget krav. Utbildning inom bygg/snickeri är också meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du är lyhörd, lättlärd, trevlig och är allmänt lite händig. Matchar du profilen så sök genast, då vi kommer tillsätta uppdraget löpande.

Kunden kräver även att du som arbetar med dem kan tala och förstå svenska.

Du erbjuds

En spännande och utvecklande arbetsmiljö.

Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan

Låter detta som ett spännande uppdrag för dig? Sök redan idag. Ansökningen gör du via vår hemsida, www.b3p.se. Har du eventuella frågor kan du kontakta Alexander Ytterberg på alexander@b3p.se. Vi tar inte emot ansökningar på mailen.

Välkommen till B3P
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB