Bilsäljare Jaguar Land Rover

Bilsäljare Jaguar Land Rover

British MotorGroup Stockholm söker förstärkning till säljteamet i Smista för att möta kommande utmaning 2021!

Rollen i sin helhet

Som säljare hos oss ansvarar du för hela försäljningsprocessen, från första kundkontakt till leverans och uppföljning. Bilbranschen förändras och så även rollen som säljare hos oss. Vi arbetar mer och mer med kundrelationen utanför besöket i vår bilhall, till exempel med hantering av digitala leads och uppsökande försäljning. Här vill vi att du tar en drivande roll och verkligen stärker denna del av försäljningsarbetet. Rollen som säljare innebär ett varierat arbete i ett högt tempo. Med förtroende driver du din försäljning framåt genom att identifiera och bearbeta nya potentiella kunder men också följa upp nöjdhet hos köpande kunder. För att vara framgångsrik i din roll som säljare arbetar du målinriktat mot tydligt uppsatta individuella försäljningsmål. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du relationsbyggande säljaktiviteter och kundevent för att öka försäljningen och ytterligare stärka varumärkena Jaguar och Land Rover.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning. För att lyckas i rollen är du en resultatinriktad, professionell och kommunikativ person. Du förstår värdet av att leverera kvalitet och du drivs av att bygga framgångsrika och långsiktiga kundrelationer. Du är en god lyssnare och har en bra känsla för service. Du har förmågan att leverera det lilla extra för att göra våra kunder utomordentligt nöjda och samtidigt bibehålla en hög affärsmässighet. Eftersom du kommer att lämna offerter, teckna avtal, hantera finansierings- och försäkringslösningar behöver du ha förmågan att också kunna arbeta strukturerat och noggrant. Även om du är
100% prestationsinriktad måste du vilja arbeta och verka i team, då det är vi som tillsammans skapar resultat. Erfarenhet från bilbranschen är meriterande.

B-körkort, goda datorkunskaper samt goda kunskaper i det svenska språket krävs för att lyckas i rollen. Kunskaper i affärssystem Kobra är meriterande.

Intresserad?

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken nedan.

För frågor gällande tjänsten
vänligen kontakta platschef Stefan Hedh på stefan.hedh@britishmotorgroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover. Vi är stolta förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt. Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 790 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 10 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.