RESERVDELSMAN JAGUAR LAND ROVER

RESERVDELSMAN JAGUAR LAND ROVER

British MotorGroup Stockholm expanderar fullserviceanläggningen i Smista och vi söker nu en reservdelsman/kvinna som vill vara med och utveckla serviceaffären hos oss. Kan du bildelshantering, har ett kommersiellt sinne såväl som en fallenhet för ordning och reda? Då kan du vara den vi söker!

OM TJÄNSTEN

Vi befinner oss i ett expansivt skede och behöver stärka upp vår reservdelsavdelning. Reservdelsavdelningen ansvarar för försäljning av reservdelar och tillbehör till verkstad, bilförsäljning samt expedierar även såväl privatkunder som grossistkunder över disk. För att ha rätt kommersiellt fokus och bra erbjudanden har du kontakt med vår importör gällande framtagning av kampanjer mm. I ditt dagliga arbete förkommer även logistiska uppgifter som lagerhantering, inventering, mottagning av gods mm.

DINA KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av reservdelshantering inom fordonsbranschen. Det är viktigt att du förstår hur ett fordon fungerar tekniskt då en stor del av arbetet går ut på att ta fram rätt delar i rätt tid och förmedla detta till kunder och kollegor. Gymnasial utbildningsnivå är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska. Allmänna datorkunskaper är ett krav för att lyckas i rollen, erfarenhet av Kobra är mycket meriterande. B-körkort krävs.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är engagerad och älskar att ge kunder och kollegor en fantastisk service. Du ser samarbete som en självklarhet och är lyhörd gentemot andra. Hos oss är det ett högt tempo, vilket du trivs med då du hanterar stressiga situationer med ro.
Du gillar att skapa ordning och reda, är noggrann och strukturerad till din natur.

VÄLKOMMEN TILL BRITISH MOTORGROUP STOCKHOLM!

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover.
Vi är stolta förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 790 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 10 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.

INTRESSERAD?

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken, vi tar inte emot ansökningar via mail.
För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Servicechef Jonathan Schüler 08-409 093 89 eller Verkstadschef Mohammed Yazidi 08-409 093 87.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.britishmotorgroup.se
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (43 dagar kvar)